Pages - Menu

Blogroll

Friday, September 8, 2017

Home » Hello..I'm back

Hello..I'm back

Assalamualaikum dan hai..
Ada lagi ke yang datang baca blog mami ni?
lama sangat dah menyepi rasanya..
dari start pregnant Aakif sampai lah Aakif dah 3 bulan hari ni..
maknenya, satu cerita pun takda masa mengandung Aakif..
sorry Aakif..blog mami memang hampir karam dilautan dah ni..huhu

so, hari ni sebagai permulaan, mami letak gambar anak3 mami ni yer..
doakan mami kembali menulis untuk tatapan dan bacaan masa hadapan..gituuu..

3 dah anak mami..
nanti mami tulis pengalaman bersalin kan Aakif pulak yer..
jenuh nak recall semula ni..nasib dah tulis semua kat IG..
korang follow Instagram mami lah kalau sudi..semua update kat sana je..
lagi cepat..hihi

oklah..
jumpa lagi..bye :)


No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute