Pages - Menu

Blogroll

Wednesday, February 24, 2010

geliga jgk otak hakue nih...:)

salam...
sebelum aku merapu lebih pnjg lebar aku nk bgtau Nemo dh takde...dh mati meninggalkan aku..huhu..aku ingat nemo merajuk ngan aku la...sbb ari tu ade ckp ngan en As lps ni nk bela ikan mas yg perut buncit tu...aku rase Nemo dgr la aku ckp ari tu..adehh...

ok2..
meh aku citer ape progress aku skrg ni..
sedey nk citer..
sbb takde ape yg progress lagi buat mase ni..
rse tak tau nk buat ape..
bile tgk ticker...rse mcm lame lagi..
tp zaman skrg ni bkn cam dulu...
skrg ni pejam celik pejam celik sekejap je mase meninggalkan kite...
ayat tak bleh tahan...

pasal baju2 yg nk dipakai mase majlis aku nnt pun, aku mmg serah bulat2 kt mak andam aku je..ingat bulan depan nk balik kg..en As pun kena ikut skali sbb kena amik ukur baju..harap2 baju baru yg Noni buat tu ok lah kan...aku pun bkn jenis demand nk macam2...aku simple je...so, harap dptlah memuaskan hati kecil ku ini...haha...

ooooooo..ade satu lagi...
ari tu mase kitorang pegi tengok2 baju kt butik andamanpesona kan takde baju kaler merah cili yg en As nk sangat tu kan..puas la aku dok pikir2 cam mane nk buat kan...yelah..aku tak boleh nk tukar bridal sesuka hati aku..sbb kitorg dh decide nk guna satu bridal je utk majlis belah gombak nnt..

pikir punye pikir...ahahh...ting..ting...idea mari...
ok..pakej aku kt kampung mcm ni..


~ 1 set baju nikah

~ 1 set baju bersanding

~ 2 set baju bergambar

~ 1 set baju bertandang

ok..memula kan aku tak mau baju bertandang tu..sbb nk guna baju kt bridal andamanpesona tu jek..pastu Noni tukar baju bertandang tu jadik baju bergambar..kengkonon nye baju bergambar ade 3 la nnt...

tp disebabkan kt bridal tu takdelah pulak baju kaler merah..en As pun memula dh down..bile dh down otak pun jadik jammed...dia ok je kaler pa pe pun..haiihhh..pastu biler dh puas pikir sorang2 kt umah, aku decide nk guna satu baju bertandang tu mase majlis kt gombak nnt...pastu kaler of coz la merah kan..lagipun kesian kt en As..bkn selalu dpt pakai baju kawen ni..ape salahnye pakai kaler feberet dia kan...semalam bagitau en As pasal idea geliga aku ni...ape lagi..senyum sampai telinga...hahhaha...

tp aku belum bagitau kak ana lagi pasal idea aku ni..heheh..nnt lah aku tipon jek dia bagitau...
bkn susah pun...:P

Friday, February 19, 2010

apsal mahal ekkk...

salam..
balik keje semalam pegi temankan en As beli boot bola...selagi tak dapat, selagi tulah dok ungkit..beli yg biase² je..harge pun biase² je..59.90 after less 20%...nk beli yg mahal², mmg tak la kan...jgn membazir ye klu setakat nk main bola kt padang kampung tu je..lain la kalau main utk Malaysia...hehhe..sorri ye en As..
pastu beli stokin bola sekali...punyelah mahal..bagi aku lah..8.90 sepasang..apsal barang2 lelaki ni mahal2 ekk...musykill aku..adoiii...

nk jgk kaler kuning menyala ni..nk bagi org nmpk sikit katenye..ntah pa pe lah hai...
layan jelah...:D

Thursday, February 18, 2010

jom jenjalan JJ...

salam..
adoiii..
boring gler keje ari ni..
mood raye cine belum abis lagi kot..

aku nk smbung citer n3 semalam ni...
ok..before cuti CNY ari tu kan plan nk pegi Nilai 3..
tp adik mak ndak yg dok kt nilai tu kate nilai 3 tutup smpai ari selasa..
hahahhaancusss program aku...
sudahnye cuti 4 ari tu aku abihkan dgn duduk diam2 kt umah sambil kemas mane2 yg dah bersawang tu...huhu..

hari ahad tengahari kuar mkn ngan en As..
pastu dah tak tau nk pegi mane..
adoii..boring2..
pastu terus dpt idea ajak en As pegi JJ wangsa maju..
bkn nk shopping...
pegi JJ semata2 nk buat J card je..
pastu terus balik..boleh cam tu?
tp en As suke pasal parking free bile guna J card tu..haha..

en As tnye knape pilih design bung ros ni..ntah..aku pun tak tau knape..hahah..
.
isnin esoknye...
kitorang ingat nk pegi mkn kt area sentul..
pusing pnye pusing, seme kedai tutup lagi..
hai..pening kepala..
klu ade kedai yg bukak pun, ramai org..penuh smpai keluar kedai..

pastu en As ajak mkn kt JJ je..
hai..dh berturut2 pegi JJ ni..
tau lah JJ belakang umah je..huhu..jgn percaya plak..
takdelah belakang umah..tp dekat je lah ngan umah aku..
kebetulan cuti2 tak ramai org, kitorang park kete dkt gler ngan pintu masuk JJ tu..heheh..
takde pusing2 dah..terus je menonong kt food court..
org tgh laporr..gitulah gaye nye..
so nilah hasil tangkapan utk perut kitorang tengahari tuh..

ni utk aku..yee mee sizzling..tp tak macam kt carre4 sbb tak de telor mate..huhu..aku suke yg macam tu..rase lazat dia lain macam..sehingga menjilat kuali..hahha..ok2..acah je..tp yg mcm ni pun dh sedap dah bagi aku..licinnnn...

yg ni utk en As..nasi goreng nyonya..name tak bleh tahan..en As kate amoi2 leng loi dh balik cuti raye cine, tu sbb la tggl nyonya je kt sini..hampehhh je..harga pun tak bleh tahan mahal..mcm ni pun rm 6 inggit..adoyaiii..kalau aku yg goreng agaknye lagi sedap kot...tp tu 'kalau' la...hahha..

ok..dah kenyang jom jalan2 pusing2 JJ time tak de org nih...pastu masuk FOS rembat tshirt bodo satu seploh inggit, dah jom kite balik..hahah..

lagi sekali en As suke..parking free...ntah pa pe..adoiii...:D

Wednesday, February 17, 2010

dh tau butik mane...:p

salam..
rse mcm malas je..
bos seme cuti lagi..
opis sunyi..

ape yg aku dh buat sepanjang cuti raye cine ni..
adoiii...
lain yg dirancang, lain yg jadik...
biase lah tu kan..
kite ni merancang je...

oklah..
meh nk citer skit..
ari sabtu tu kan dh janji nk pegi butik tgk baju..
so sabtu tu pepagi bute lagi...ok tipu...takdelah pepagi sgt..dlm pukul 11 gitu kitorang ber 4 gerak pegi butik ni..kt taman dagang, ampang..sampai kt butik tu, adelah sorang staff dia tgh tggu kitorg..name dia reiny kalau tak silap..

sampai2 je, aku mestilah dok cari2 ape name butik ni kan....
oooowhhh...andamanpesona namenye...
whateverlah kan..sebab aku ngan en As ni ikut je..
mane2 yg ok di mata pengantin satu lagi tu, kitorang pun ok jgk lah...
malas nk citer banyak..
senang kan nk deal ngan kitorang ni...huhu..

tp yg tak bape bestnye, en As tak dapat ape yg dia nk...
dia nk baju kaler merah cili tu..
ala yg macam jersi M.U tu...
kan merah nye mak ngah tu..
tp kaler tu takdelah pulak...
en As dah down dah mase ni..
puas jgk la aku slow talk ngan dia..
lame jgk la baru nk senyum...alala haiii...

hurmmm..kalau awal2 tau tak de kaler merah kt butik ni, aku buat kaler tema merah itam kan..tp sbb dh tempah kaler oren hitam ngan mak andam, tak bleh la nk tukar2 pulak kan..takpelah..nnt baju persalinan kite pakai kaler merah ye en As...:)

puas jgk la nk pilih kaler yg berkenan di hati..
yelah..org dh down ni ssh sikit...
aku tanye kaler ni ok tak??
dia kate ok jerrr...
boleh la tu...
aduiiii..

dh ade yg berkenan and aku dh try tp tunang abg ngah pulak kate tak ok...
tunang abg ngah name kak ana...
kak ana kate kt dewan nnt elok pakai baju pengantin yg kain ade leret skit2...
baru cantik elok mase jalan masuk dewan tu...
baikkk...aku ikut je...
kaler ape??
nnt aku bagi tau..sbb aku pun kurang pasti ape name kaler tu..
tp macam nk tukar kaler je...
adoiii..

alamak...dh panjang dh n3 ni...ok stop dulu ekkk..esok2 sambung lagi...:P

Friday, February 12, 2010

plan cuti2 mesia...:P

salam...
ari ni opis sunyi gilakkk...
bos besar dh cuti dah...
tggl bos kecik je mundar mandir..
adehhh...
rimas pun ye..
kitorg pun pelik la ngan bos kecik kitorg nih...
tak nk balik ke...
huhu...

ok..
cuti CNY ni aku tak balik kampung..
sbb ade beberapa hal yg nk disettlekan..
harap2 berjaya lah disettlekan...
esok sabtu kitorang ber empat kena pegi amik ukuran baju..
kenapa berempat nih...??
yelah..sebab majlis smbut menantu kt gombak nnt kan ade 2 pengantin..hehhe...

yg belah gombak ni aku mmg tak amik port langsung..
aku serah je kt tunang abg ngan en As tu...
dia yg pegi survey kedai2 pengantin kt ampang point ari tu..
dia jgk yg tempah tarikh ngan butik..
aku pun blum tau ape name butik tu..
esok baru nk pegi tengok2..
harap2 ok lah kan...

pastu insyaAllah ari isnin or selasa nk pegi Nilai 3..
mak ndak en As dah sungguh2 ajak aku pegi sana...
memandangkan aku pun nk carik kain nk buat langsir utk mama aku, so, ok jgk kan biler dah ade yg mengajak kan...harap2 jgn la bnyk sgt kedai tutup raya cina ni kan...susah la nk shopping klu kedai bnyk tutup...cewahhhh....mcm ye ye ooo je lah aku ni nk shopping...

so nye mlm tu aku ngan en As kene pegi umah mak ndak kt puchong, tido kt sane dulu, esok pagi2 boleh bertolak dari sane...mak ndak ckp lagi dekat klu dari sane...mane2 lah mak ndak...huhu...kitorang ikut je...ini pun dh kire beruntung sgt ade org nk layan bakal pengantin ni...luv u lah mak ndak...

hurmm..ni plan kitorg sempena cuti CNY ni..harap2 seme yg dirancang berjalan lancar..aku pun dh buat list pnjg berjela barang2 yg nk beli kt nilai 3 ni..kite tgok jelah ape yg jadik nnt...huhu..

pa pe pun..selamat berholiday...hati2 di jalan raye...ingat org tersayang...semoga selamat pergi dan selamat kembali...amin...:)

Wednesday, February 10, 2010

majlis² itu....♥

salam...
aku nk citer pasal majlis aku nnt...
cewahhh...
ok..
majlis aku nnt insyaAllah pd 16 oktober 2010..
bersamaan besday en As..
huh..aku adalah jeles...
en As bkn main suke lagi ble family pilih tarikh tu...
takpe2...

seminggu sebelum tu pulak, 9 oktober 2010 majlis nikah abg ngah en As ng tunang dia..
mknenye ade satu majlis kawen kt ampang nnt sbb tunang abg ngah en As org ampang..senang kan...dekat je...umah aku jgk nun jauh di pahang...huhu...takpelah..boleh la rombongan pegi jalan2 makan angin sekali nnt..ayat nk sedapkan hati..:p

ok, pastu 23 oktober 2010 baru ade majlis sambut menantu kt gombak...mknenye nnt ade 2 pengantin la...wahh gitu...:p

majlis kt Ampang - 9/10/2010
majlis kt Pahang - 16/10/2010
majlis kt Gombak - 23/10/2010

ni seme family yg rancang..kitorg ikut je...mama en As kate bleh jimat kos...
so nye, bulan 10 ni sedara mara telah di booked khas utk majlis2 yg berderet2 tu...huhuhu...

sekian dulu buat ari ni..ops..sebelum lupe..en As dh pegi booking dewan komuniti ibukota kt gombak utk mjlis belah gombak nnt...

gmbr from en gugel...ni lah rupe dewan tu..aku dh penah pegi dewan ni mase mjlis kawen kwn en As ari tu...tak tau nk describe dewan ni cm mane..tp 1st tgk, terus ter cakap 'mak aihhh..tggi nye bumbung dewan ni...' boleh tgk gmbar tu..tggi kan..hurmmm...

ntah la...tunggu jelah ape jadik nnt...:)

Tuesday, February 9, 2010

citer pasal pakej kt kg...:D

salam...
aku nk citer pasal pakej yg aku ambik ngan mak andam aku ni..
tak kisah la klu ade yg kate tak awal sgt ke, cepat sgt ke dh nk tempah mak andam..
aku tak kisah seme tu...
sbb aku ni jarang balik kg...
sebulan sekali je...tu pun payah...
bukan la aku ni malas nk balik kg, tp tgk kos la jgk...
duit minyak, duit tol, mkn minum lagi...
mama aku pun bising nnt klu setiap bulan balik kg,...
hahahha..

so, dh kebetulan aku balik ari tu, aku dh pegi siap2 tempah mak andam...hahaha...
giler gelojoh...
aku nk citer pasal pakej td kan...
ok2..
pakej 1 - pakej berlian (RM 1500)
**mewah, eklusif, anggun dan bergaya**
pakej 2 - pakej emas (RM 1300)
**anggun, bergaya, jimat dan lengkap**
pakej 3- pakej intan (Rm 1000)
**anggun, bergaya dan jimat**

aku amik pakej 1 pasal still dlm bajet keluarga lagi...huhu..
meh aku kopipes pakej dia ehh...

~ 1 set pelamin mewah
~ 1 set hiasan bilik lengkap
~ 1 set hiasan canopy pengantin
termasuk alsesori:
- hiasan tabir belakang
- skirting meja
- bunga meja
- sarung kerusi
- balut kanopi

~ 1 set baju bersanding lace termasuk aksesori L + P
~ make up 2x
~ 1 set baju nikah termasuk aksesori
~ 2 set baju bergambar

ni pakej kt kampung aku la..
jgn plak compare dgn kt kl nih..
mimpi la nk dpt seme2 tu dlm rm1500 je...
ade jgk kelebihan jadik bdk kampung ni ye...
huhu..

ok..ni je wt ari ni...sekian..macihhh...:)

Monday, February 8, 2010

misi² berikutnye...:)

salam...
lega pale hotak aku nih...
dh siap segala report2 bos nk wat masuk meeting..
klu nk, tak nyempat2..
ingat staff diorang ni robocop ke hape...

ok2...
aku nk citer pasal misi no. 2 aku balik kg ari tuh..
mlm tu aku ngan mama aku pegi umah mak andam ni..
NONI namenye..
dia ni satu kelas ngan aku mase aku form 4 dulu..
kirenya baik jgk la..
ok..mase sampai tu dia tgh siapkan sorg pengantin pompuan ni..
lps isyak nk akad nikah...
hurmmm..comei je org nye...
pengantin laki pun ganteng...hahaha...

sambil2 tu aku ngan mama aku dok belek2 album gmbar pengantin yg mmg bersepah kt umah Noni ni...
adelah 2 3 keping gmbar adik aku dlm album tuh..
jadi model lah pulak...
sbb dua dua adik pompuan aku guna khidmat Noni ni..

pastu bincang2 ngan Noni ni...tnye itu..tnye ini...begitu begini...
termasuk lah harge pakej ye...itu wajib kan...
pastu aku ckp kaler tema nnt kaler oren+hitam+putih skit2..
memula takut jgk kan..
takut la noni kate mcm pelik je gabungan kaler tu..
nasib baik dia kate ok...
dn yg paling penting, dia belum ade lagi koleksi baju pengantin kaler hitam oren...
kirenye aku 1st time la...
makanya noni akan buat baju baru utk aku...
hoyyayyyy...aku sukerrrr....huhuhu...

pastu bab baju akad nikah plak...
noni kate dua dua adik pompuan aku pakai putih,
so dia nk aku pakai kaler krim lah pulak..
dan yg bestnye lagi, dia nk wt yg baru jgk...
huhu...aku sukerrr...

kirenya perbincangan mlm tu positif stakat ni..
harap2 biar la positif smpai settle majlis nnt ye...
aminnn...

total pakej RM1500 sbb noni kate dh dua adik aku gune dia sbgai mak andam..
so, along korang dpt diskaun ye...
sile jgn marah...heheh...
next n3 nnt aku list kan ape yg include dlm pakej RM1500 tu ye...

ok..settle bab mak andam..
satu lagi misi aku ari tu ialah....
mama aku nk langsir baruuuuu...
huhuhu...haruuuu...
nasib baik tak mintak tukar satu rumah..
mama kate nk tukar smpai umah tgh je...
yg bhgian dapur tak payah...
hahha..selamat duit akuuu...
insyaAllah cuti raye cine ni nk pegi nilai 3 kot..
nk tengok2..nk jengok2...
klu harge dalam bajet ekonomi rumah tngga aku ng en As, harus lah terus rembat...

oklah..sekian..:)

Thursday, February 4, 2010

misi 1...:)

salam..
nk citer sikit pasal aku balik kg jumaat mggu lps..
dh lame bru nk citer..huhuhu...
ari sabtu tu kan famliy en As dtg umah..
dh settle satu perkara...

misi 1

tp aku balik kg tu pun ade misi aku sndiri...
dgn berbekal sebuah buku nota kulit keras yg aku dh jadik kan mcm planner, aku nk mulakan operasi kawen2 ni...hahaha...

aku smpai umah lebih kurang pkul 3ptg...
memula tu msti lah salam2 peluk cium dulu ngan family aku..
pastu aku mkn tghari wlaupun dh lewat...
ye..aku lapor gler time dlm bas..
segan nk turun mkn pnye pasal, aku sanggup tahan lapor...huhuhu...

pastu aku terus ckp kt mama aku..
along nk selongkar balik bakul2 hantaran diorang dulu2 tu...
maklum la...
walaupun aku ank sulung, aku dh ade 3 adik ipar ye..
adik2 aku kawen awal...jodoh sampai awal...
along diorng je lambat sikit...
ehhh..tp tak lambat sgt kan sbb umur aku tahun ni baru 28..
huhhu...tak nk mengalah...:)

sbb aku pngantin bajet ciput, aku nk guna balik bakul hantaran yg mmg bnyk jenis kt umah aku tu..mklumlah, dh 3 pengantin, mknenye ade mcm2 jenis bakul..so, aku pilih je yg mane berkenan..ceh..mcm pegi soping kt nilai 3 plak...huhu...

selongkar pnye selongkar, pilih pnye pilih...
bakul mane yg elok lagi utk di recycle..
klu bleh aku nk yg senang deco,
pastu deco asal pd bakul tu mestilah kene senang dibuang kan...
akhirnye dpt la jgk...
tupun klu ikutkan, aku tak suke sgt..
tp yg jenis ni je cukup jumlah yg aku nk...
so angah, along amik ko pnye bakul hantaran...
hahahhaha...
gmbar bakul nnt aku tempek kt sini...

oklah..ni dulu stakat ni..
misi2 seterusnye lps ni la ehh..
dh pnjng dh n3 ni...
letih aku nk bace balik lps ni..
adiosss...:)

Tuesday, February 2, 2010

pangajaran utk aku...:D

salam..
tgk jam sat...
ops...
dh nk 5.30 dah...
ok2...
type laju²...

nk citer skit la mase kitorg pegi beli cincin risik ni...
adoi la...
klu org lain puas satu kl ni survey harga..
keluar masuk kedai mas kan...
klu bleh nk cari harge yg paling rendah la..
tu dh mesti bagi yg spesis same mcm aku...
lain la klu yg bajet besar kan..
msti tak kisah ngan harga asalkan berkenan di hati...
huhu...

ok2..
ari khamis lps blik keje tu terus pecut pegi carre4 wngsa maju..
sblum tu tnye kt Sue kedai mas wah chan kt belah mane..
padahal aku tetiap bulan pegi carre4 tuh..
bleh tak pasan selame ni..

aku pegi ng en As la..
dia tukang bayar, harus la dia ade kan..
takde survey2 bagai..
terus je riki2 amoi kt kaunter tu, ckp bajet kitorg sekian2,
pilih2, pening2, terus amik...hahhaha...

pastu mase otw balik, mama en As call...
sekali mama tnye brape harga 1 gram skrg....
aku tetibe macam....blurrrrr....
tak tau nk jwb ape...
sbb aku tak tnye lngsung harga 1 gram baper...
huhuhu...
ntah pa pe la haiii...
mklum ler...
kitorg tak penah pegi beli emas...
mmg tak teringat lngsung nk tnye amoi wah chan tu..
yelah..mase pun dh suntuk sbb esok paginye aku dh nk balik kg...
tu yg tak pegi survey2 harge pun...:)

ok..
bler dh balik kl baru teringat kt resit mesti ade tulis kan...
oooowwhhh...
rm138/gram rupenye...
adoyaiiii...
kpd sape2 yg nk beli emas, jgn jadik cam aku...
sile survey dulu..baru puas hati...:)

ni ler rupe cincin tuh...:D

Monday, February 1, 2010

cerite dh kene booked...~☺~

salam...
ape kabar seme...
cehh..mcm la ramai sgt yg bace blog merapu aku nih...
hahahah...
cam lame je aku tak update blog aku nih..
dh berhabuk, tp tak bleh tiup kuat2 sgt...
nnt ade org marah pasal habuk tu smpai masuk umah dia...
hehhehe...
ok..aku tak tiup..aku lap sikit2 je...

ok2..
meh nk citer skit2 nape aku mghilang semenjak 2 menjak ni..
segan jgk sbnrnye...tp aku nk citer jgk lah..
ntah pa pe la aku ni...

ok..meh la aku pendekkan citer...
ari sabtu lps, 30/1/2010 ari tu bersamaan ari thaipusam,
family en As dtg umah aku kt phg nun...dtg merisik...
merisik sape??
merisik aku ler...
xkan nk merisik adik aku yg form 3 tu plak kan...
klu ikut plan asal, mama en As suruh kitorg bertunang dulu bulan 5 ni..
tp lepas bincang2, gado2, kitorg decide tak mo bertunang dulu...
bertunang buat skali time nikah nnt je...
padahal kitorang tak de bajet...hehehe..
yelah, bertunang ni sebenarnye bnyk jgk pakai duit...
sape2 yg dh lps alam bertunang ni mesti tau...
bnyk ke sikit duit yg keluar time tunang dulu...
ni bagi pengantin yg bajet cam aku la...
yg duit bnyk, tak salah pun nk bertunang...
aku klu bnyk duit, aku pun nk bertunang...
hehehe...
tp ape kan daya...kitorg ukur baju kt badan sndiri...
so, xdelah alam bertunang bagi aku ngan en As yer...

aku dh balik phg ari jumaat tu...
diorg dtg ari sabtu..pkul 2 kot...
mjlis pun simple2 je...
takde upacara sarung2 cincin yer...
tak de photographer...
tak de pakai baju vogue da vasss...
aku just pakai baju kurung yg mmg dh bnyk kali aku pakai pegi opis je...
alah, diorang bkn tau pun...
hehehe..

rombongan lelaki pun tak ramai...
mama, papa, adik en As selebihnye kawan2 rapat en As 4 org...
pastu abah panggil kwn2 tmpat keje 6 org termasuk sorang ustaz...
ustaz tulah yg tlg bace3 doa sikit2...
ckp2 sikit..bincang2 ala kadar sikit, pastu mama en As bagi cincin kt mama aku, dah settle...
pastu makan timeee...!!!

time ni aku sukerr...wlupun aku tak join diorang mkn skali,
tp aku tau diorg mmg suke gler ngan lauk2 yg mama aku masak...
ari tu mama masak ikan patin masak tempoyak,
gulai udang ngan nenas, pajeri terung,
ulam timun ngan kacang botol pastu smbal belacan...
seme lauk2 tu licin...
perghhhh...
diorang ni makan ke melantak..??
heheh...
takpe2...
aku sukerrr...
biar habis drpd membazir...tak gitu??

pastu dlm kul 4 aku pun siap2 la jgk...
sbb aku ikut rombongan tu balik KL semula..
bleh mcm tu...
ade ke org buat...??
tp aku buat...hahhaha..
save budget naik bas...
aku satu kereta ngan mama en As...
otw balik tu, kakak en As tipon mama..
tau ape kakak dia tnye??
dh setel ke pegi booking linda???
adoyaiii...
statement tak bleh tahan...

ehhh...dh jadik pnjg dh n3 aku ni..
td kate nk pndekken citer...huhuhu..
takpe lah..bagi laluan yer..
lps ni klu ade bertambah ticker kt sebelah side bar aku ni pun,
buat tak nmpak jelah ehhh...
pastu klu lps ni n3 aku berkisarkan citer2 bride 2 be,
layan kan je ehhh...
aku pun nk feeling jadik pengantin jgk...
huhuhu...ampunnnn....:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute