Pages - Menu

Blogroll

Thursday, November 14, 2013

ada ke yang merindu?

Assalamualaikum..

Pagi ni letih sikit..mengantuk pun yer jugak..
kat opis ade fire drill pagi tadi..
ade la abang bomba datang buat demonstrasi cara2 nak padam api guna pemadam api tu..
dah macam citer upin ipin pulak aku rase..hohoho..
#pengaruhciterkatun

dah lama tak citer pasal Asyraf kan..
pasal adik baby dalam perut ni lagi lah..
haishhhh..jangan salahkan mami yer anak2..
mami bukan sesaje takmo citer dalam blog ni..
sila salahkan hormon malas mami je ekk..hihi..
sebenarnya bukan blog je aku malas nk up entry..
kat Instagram pun tak de gambor baru..
tp hari2 bukak..hari2 stalker korang..hehe..

here we go..
abang Asyraf nak pergi school ni..


































apehal masam mencuka je muka tu..
biasalah pepagi mood belum datang..
dengan biskut kering kat tangan buat hiasan..
bukan nak makan pun..pegang sampai kesudah..
bantal busuk tak tinggal..huhu..


































ni lepas mami buat lawak bodo tahap dewa baru lah muka tu tak mencuka sangat..
tupun bukan nak senyum..huk alohhh..
rambut dah panjang dah tu..
mami is risau risau risau risauuuuuuuu..

oh sebelum mami lupa..
Asyraf dah setahun 10 bulan dan beberapa hari dah hari ni..
lama tak update perkembangan Asyraf..adehhh..
takde ape yang berkembang pun..
setakat ni belum pandai cakap "mami, nak susu"..
belum belum belum...
kalau dia nak susu, dia cakap "susu susu susu" diiringi dengan jeritan...hahahah..
kirenya belum pandai buat ayat lagi lah..
nak makan cakap "mammm"
nak mandi cakap "andiiii"
nak air cakap "iiii shuuuu"
nak ajak berjalan cakap "isss gooo"

kategori lambat?
takpelah..slow2 yer Asyraf..mami tak kisah pun..

oklah..bye..
mekasih sudi singgah bace yer..:)


Friday, November 1, 2013

Buku pink dan air gula

Assalamualaikum..

Live dari Klinik Kesihatan Gombak Setia..hehe..
Semalam aku datang bukak buku pink..
Dah ada 2 buku pink sekarang..
Satu untuk Asyraf, satu untuk adik baby..






















Hari ni datang lagi khas untuk minum air gula yang super sedap tu..
Dah settle minum pun..minum sambil mengadap dinding..
Sebab kalau aku dok tengok mommies lain, konfem lambat habis satu cawan tu..
Silap2 muntah terus..huhu..

Sekarang ni tengah dengar ceramah tentang penyusuan susu ibu..
Sambil menahan lapor..lapor hoiii dari pukul 10 malam tadi puasa..
Nak kena tunggu pukul 10 jap lagi baru boleh makan minum..
Ya Allah..sabo jelah aku..

Oklah..
Bye..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute