Pages - Menu

Blogroll

Friday, July 30, 2010

korang pikir la sendiri...

salam...
selamat malam kt sesape yg termasuk ke blog caca marba aku ni..
aku baru balik dr Pusrawi ni...
pegi tengok nenek en As..
baru lps operate tulang belakang..
alhamdulillah semua selamat...
.
.
tadi lepas tengok nenek tu kitorang ramai2 pegi makan kt area jalan gombak tu...
ramai2 tu maksud aku seme sedara mara en As ade..
makcik pakcik sepupu sepapat adik2 sedara..
semua ade lah..
.
.
sambil2 tunggu order sampai tu, sembang2 kosong dulu..
biaselah kan..citer masalah negara sikit2..hehhe..
.
pastu adelah sebijik kete ni parking tepi kedai makan tu..
turun la 3 awek..
nak kate cun sangat tu, takdelah sangat..
nak kate hodoh pun tak jugak...
sedang2 je lah..
tapi still buat budak2 muda toleh pat lime kali...
still buat makcik pakcik kt situ terkesime 2, 3 saat...
still buat aku maki hamun dalam hati...
.
.
.
mane tak nye..
korang tau kenapa???
ade ke patut budak2 pompuan yang konon nye comeiiiii sgt tu pakai ape pegi makan
kt kedai makan jalanan tu...
pakai baju tidor tu...
kalau yg jenis berseluar panjang corak kartun2 tu aku pun tak kisah..
tapi yang jenis kain satin tali halus seluar pendek paras peha..
.
.
ade ke patut...
kot ye pun rase lapar sangat tengah2 malam,
tukar la baju..
tak pun pakai sweater..
kan tutup sikit...
malam2 dressing macam tu, kalau kena pa pe macam mane..
nak salah kan sape...
haiiihhhhhhhh...
.
.
pikir2 la sikit..
korang pegi kedai makanan tepi jalan je pun..
agak2 la nak dressing tu...
adoiiiii...
.
.
buat tambah dosa aku je tadi...
sekian..tu je aku nk citer...
sorilah ekk kalau korang rase citer aku macam tak de point..
hhehehee....

Wednesday, July 28, 2010

training oh! training...

**sumber: google**
salam..

esok ngan lusa aku ade training..
First Aid and CPR Training...
lepas ni kalau ade sesape nk minta tolong buat CPR boleh la kontek me...
hehhehehe...
i tak rela u..
buat kt patung boleh la...

ok..
dari hari 1st masuk kerja ngan UTAR ni aku berbaju kurung...
maknenya dah setahun setengah la aku dok recycle baju2 kurung
yang memang tak banyak sangat dalam almari plastik zip aku tu..
aku pun tak tau nape susah benor aku nk pakai baju2 pompuan tu..
maksud aku blaus2 pompuan tu ler..
memang tak penah ade la..

kalau tengok awek2 sekarang bergaya ngan blaus memasing ade sikit rase nak cube..
tapi...
aku ni payah la..
jenis penyegan tahap ke berapa ntah..
jadilah aku ni pengumpul tsirt yang setia..
huhu...

seluar pulak kalau tak jeans aku pakai seluar track je..
aku ni jenis sempoi sesempoi umat lah..
senang citer..

MASALAH nye sekarang..
esok masuk training TAK BOLEH pakai baju kurung...
seluar jeans pulak mmg tak boleh pakai dlm UTAR ni..
adoiiii..cam mane ni adik kakak..
tolong kami..bantu kami...
huhu...

Monday, July 26, 2010

kerang goreng...

salam..
korang dah makan tengahari ke belum..
saje tanye..
sebab aku nak saji kerang goreng pulak kat korang yang singgah umah aku..
hehe..

semalam pagi2 dah turun pegi pasar pagi taman melati..
niat memang nak cari kerang..
sebab terliur tengok kt umah CikMin ari tu..
korang pun boleh la terjah terus sampai kt dapor cik min..
hehehe..

tarraaaa...
heheheh..1st time buat..
sedap jugak..hahahha..
tak payah nak cicah sos lagi dah..
makan macam tu je..


nak resepi ke..
oklah..aku dh alter sikit dah sebenarnye..
hehehe..
tapi aku tepek resepi original Cik Min yer...

Bahan-bahan:

1 kilo Kerang
2 labu bawang besar* --> aku guna sebijik je..stok takde..haha..
3 ulas bawang putih*
13 biji cili padi* -nak lebih pun takpe
sedikit belacan*
2 sudu makan sos tiram
2 batang serai ketuk
sedikit minyak

*bahan bertanda di blender

Cara-cara:

1. Panaskan minyak dalam kuali,tumiskan bahan yang diblender sehingga naik bau.
2. Masukkan kerang,serai ketuk dan sos tiram.
3. Dikacau-kacau sehingga kerang masak,setelah cukup masak tutup api, siap untuk dihidangkan.

senang giler kan..
sesape rajin nk try tu, mmg patut pun kite try..
sebab kalau beli kt pasar malam 3 ringgit dapat sikit je..
padahal kerang tu baru 2 ringgit sekilo...SEKILO ok...
aku pun baru tau semalam murah macam tu..
kesian aku kan..
hehe..

ok..tu je resepi kite utk hari ni ye puan²..
boleh la cube kalau belum cube...
:D

Saturday, July 24, 2010

alangkah syurganya...

salam..
tgh wat pe tu..
hehhehe..
panas2 macam petang ni kalau dapat ABC semangkuk alangkah syorgaaaa...
tak dapat ABC, dapat cendol tapai pun ok jugak kan..
hehhehe..
pastu dapat pulak rojak buah ke..rojak mee ke...
tak pandang kiri kanan dah rasenye..

tapi ape kan daya..
aku sekarang kt umah tgh layan citer hisdustan tv3 ni ha..
en As tgh kusyuk dengar ceramah kt kursus kahwin sekarang ni..
yelah tu kusyuk kan..
ntah2 tgh kusyuk dok ushar awek2 cun kt dalam dewan ceramah tu..
heheheh..
ishhhh..ishhh..mintak jauh la bende yang bukan2 ni..

dah2..
aku nk pegi jenjalan umah korang pulak..
harap2 adelah yang nak jamu aku ABC kan..
hehehhe..boleh la aku kecur air liur sengsorang kat umah ni..
hehehe..

Friday, July 23, 2010

kursus kahwin..

salam..
esok en As kene pergi kursus kahwin..
aku?
aku dh settle awal2 dah..
bukan tak nak buat sekali dgn dia..
tapi kebetulan adik aku nk kahwin 3 tahun lepas, dia ajak aku buat sekali..
semua ditanggung beres oleh beliau..
aku suke..heheh..

tp en As pun tak pegi sorang² esok..
pengapit dia pun nk join sekali..
baguslah tu..ade jugak kawan kan..
ade jugak informer aku..
haha..

so lepas ni dah dapat lesen L kan..
boleh la kite masuk gear 4 or 5 buat preparation abg oiii..
lagi 2 bulan lebih je tu..
jangan masuk gear reverse sudah le..
hehe..

aku pun ade misi jugak sebenarnya..misi mencari sijil kursus kahwin tu..lupe letak kat mane..en As dah marah dah tu..dia kate aku suke letak merate tempat..masalahnye aku pegi kursus tu dah lame..lupe letak kat mane..hehehhe...

p/s : ehemmm...kepada en pengapit..ade berita baik ke lepas ni..lalalallalaaa...

mari mengeji...

salam..
dah tengok umah baru aku yang serba sederhana ni..
satu hari satu malam aku dok menggodek layout..
niat di hati nak letak gambar sendiri sebagai layout,
tapi takut korang terus tak masuk pulak umah aku ni nanti...
lagipun aku bukan nye reti pun nk buat sendiri..
haha...

hasil menggodek satu hari satu malam??
cehh..macam hampeh..
last sekali aku give up..
pakai je template yg blogger dah sediakan tu..
huhu..

silakan utk mengutuk aku...
aku rela utk hari ni..
hari ni je...

Thursday, July 22, 2010

under construction...

salam..
aku dalam proses nk cat umah aku ni..
pening kepala aku..
hehehhe...
ingat nak tukar kaler cerah sikit, tapi hati tetap berkenan dengan kaler gelap..
adakah hati aku gelap...
oooohhhh tidak..tidak...

kalau ade sesape ter jejak ke blog aku ni, sorry ekkk...
still UNDER CONSTRUCTION...
hehehhe...

kena tukar lagi...

salam..
tadi..baru jap tadi..
bukak blog terkejut ade bende alah ape ntah kt layout aku ni..
ape ntah nk panggil benda alah ni..
bukan ape pun..
nampak tak yang ada arrow merah tu..

nampak tak..??
tak nampak ehh..
takpe2..takyah susah2 nk klik untuk tumbesaran..
aku dh crop supaya senang korang nampak..
heheh..
baik tak aku..

tu namenya dia suruh tukar cat baru..
esok last ehh...
takpe2..
jap lagi aku pegi godek2 tukar layout..
haishhh..ni lah nasib kalau takde template sendiri..
kan senang kalau ade...huhu..

sakit kepala...:(

salam..
masuk hari ni dah 3 hari berturut2 aku sakit kepala..
lapar tak boleh..
panas tak boleh..
sejuk sangat tak boleh..
tension lagi lah tak boleh..
sape ade migrain mesti paham penangan migrain ni macam mane kan..
kadang2 sampai tak tertanggung rasenya..

so, meh layan tau fu fa ni lagi sedap..
tadi beli kat pasar pagi..
walaupun tak sesedap yang aku beli kat taman melati, bedal jelah..


jemput makan ehhh..
yang puase tu, sorry tau...

Monday, July 19, 2010

Am Assurance tournament futsal...

salam...
ni citer basi..
10/07/2010 ari tu..hehe..
tapi still nk tempek jugak kt blog merapu aku ni..

en As ade tournament futsal..
company dia buat..
main dekat Segambut..
nasib baik dekat je...
pepagi sebelum pegi tu singgah dulu beli kuih ngan mihun utk breakfast..
tak tau pulak company dia dah sediakan makan minum..
kalau tau, tak payah beli..jimat duit..hehe..
muke hepi lepas menang 2 kali..
dari kanan : en As, emy, along, abg tak ingat name..heheh..
diorang main liga..
dah menang 2 kali, pastu masuk peringkat kalah mati..
kalau dah merenung jauh macam ni, korang boleh teka la kot..
mestilah kalah..hehhe...
along tgh cover muka lepas kalah..hehe..
takpelah janji enjoy kan..
boleh lupe sekejap masalah2 kerja kan..
tu je nk citer..hehhe..
pastu tengok pulak gambar budak ni..
ape yang dia bengang sangat pun aku tak tau..
aku tak tersengaja ter snap..
hehhehe..

tenkiu sudi bace n3 merapu aku ni..
peace...

Award lagi...:)

salam..
dapat award lagi..
ni dari puan farah pulak..
tenkiu yer puan farah sudi pass award ni..
tp kene jawab soalan dululah ekk..


soklan2nya:
1. apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu
~ dan sebenarnya...semusim rindu...~ masa mula2 buat blog ni lagu Yuna tu tgh glamer..aku pun suka lagu tu..semusim rindu tu pulak tajuk novel yang mula2 en As belikan utk aku..dulu aku hantu novel..sekarang tidak lagi..bace 2, 3 page dah lentok..huhu..

2.ape nama URL blog dan dari mana datangnya nama itu
~ asleenda.blogspot.com~ asleenda ni mmg tredemark aku ngan en As dah lame dah..mula2 kawan dulu dh guna name ni..kalau beli keychain ke ape ke mesti nak tulis asleenda..as for en As..leenda for aku..name aku kan linda..and aku memang tak sangka pulak URL asleenda still available..aku suke giler time tu...huhu..

3. ape method dalam penulisan anda:
~ caca marba~ macam2 ade dalam blog aku ni and ikut situasi semasa..kalau sekarang ni otw nk kahwin, ade lah sikit2 citer pasal preparation aku..nanti dah kahwin ade pulak citer pasal anak2 pulak..tak gitu..hehe..

4. pernah rasa nak hapuskan blog?sebab musabab
~ setakat ni belum terlintas lagi nak hapuskan blog ni..sayang oooooo..blog ni dah macam e- diary aku dah..seme aku sumbat kat dalam ni..nanti biler dah tua, bleh la bace balik ape aku dah tulis kt sini..walau pun aku tau aku ni banyak merapu je kt sini...hehehe...

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda:
~ pernah ~ adik2 aku yg celik2 IT n sepupu aku yg celik IT jugak..hhahhaha..

6. ape perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik
~ alahai..lantak lah deme..ade kite kesah??? blog kite..suke hati kite lah kan..

7. bila blog anda diberanakkan?
~ 30/4/2009 ~ baru setahun lebih je...banyak lagi nk kene belajar ngan otai2 blogger yg lain..

8. siapa orang pertama yang tahu anda ada blog
~ kak CT ~ kakak ofis yang duduk belakang aku...hehehe...pastu baru lah en As...

9. perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda di sekolah
~ alamak dah lame tinggalkan alam persekolahan..spm pun tahun 1999..sape same batch ngan aku angkat kening cepat...hehhehe...

10. 10 orang seterusnya akan di tag
~ tak mo tag sape2...hehheh..aku kedekut ari ni..sebab sakit perut...boleh??

Thursday, July 15, 2010

pengumuman...:)


sumber : google

salam..
sebelum tu, aku nk bagitau bahawasanya blog aku ni blog caca marba..
ape benda yang aku suke, aku merapu kt sini..
bukan ape..takut nanti ada pulak yang heran..
ehhh..blog aku ni bukan blog b2b ke..

patutnye citer pasal kahwin2 je lah kan..

no..no..no...
blog ni wujud pun sebelum aku canang2 nk kawen bulan 10 ni..
sebab tulah jadiknye caca marba..
lagipun sekarang ni tengah stress pasal preparation kawen2 ni..
malas nk update..


saje je aku lari topik sikit..
nanti bile dah ok balik tune kepala otak aku ni, aku story mory kt sini...
kalau ada yang dah salah paham, aku mintak maaf sangat2 ehh..

sorry ye geng2 b2b...
jangan risau..
aku sentiasa mengikuti perkembangan korang semua..
dan sekali lagi ucapan tahniah..


korang semua berjaya buat aku NEBESSS...
hehehhe..:D

Monday, July 12, 2010

pemain simpanan SPAIN - wanita???

salam..
akhirnye sampai jugak mood aku nak merapu kat sini
bukan ape..
tadi pegi jalan jalan blog korang dulu..
ni baru balik ke pangkal jalan..
hehe..
dalam pada berjalan jalan tu aku cari info yer..
tapi bukan info nk kopipes kt blog caca marba aku ni..
aku dapat info terbaik punye..
nak tau ape dia???
korang tau tak SPAIN ade sorang pemain simpanan wanita..??
just one and only...
ala ala pom pom girl la ni..
tapi versi bertudung la kan..
nak kata ayu sangat tu tak de lah..
aku tengok kuyu je..
hehe..
nk tengok ke..
tak yah la ekkk..
ape??
nk tengok jugak..
nah hambekkk ko...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TARRRRAAAAAA....

acah mak labu...huhu..

korang menyesal ke skroll sampai bawah tetibe ade gambar tuan tanah yg jadik pom pom girl ari tu..

alaaaa..jgn la menyesal ekk..

aku tgh tahan mengantuk..

mata pun dah macam panda dah ni..

semalam berjaga sampai pagi tau sebab nak tengok final game WC..

nasib baik Spain menang..

tak sia2 aku beli jersey Spain tu walaupun cap Uptown Danau Kota..

hehehhe..

Korang ade ke???

Friday, July 9, 2010

Elaun Cola utk pekerja swasta

Tuntut jangan tak tuntut beb..banyak ni..

PENGUMUMAN BARU OLEH PM (Elaun Sara Hidup)

PEKELILING 11 -
Kerajaan bersetuju memberikan Elaun Sara Hidup (COLA) tanpa mengira pangkat dan tempat bertugas semua pekerja swasta sebanyak RM800.00 sebulan berkuatkuasa Ogos 2010 bagi menampung kenaikan harga minyak dan barang-barang.

Elaun COLA ini boleh dituntut di semua Pejabat Pos dan BSN diseluruh negara mulai jam 1 pm hingga 4 pm pada setiap hari kecuali hari Jumaat, Sabtu dan Ahad serta hari-hari kelepasan am.

Kakitangan swasta perlu menunjukkan kad pengenalan diri Jabatan untuk mendapatkan borang permohonan dan wang akan dibayar selepas penyerahan borang yang lengkap beserta dengan syarat2 berikut :-

1. Surat Perlantikan Kerja - Original
2. Surat Pengesahan Kerja- Original
3. Surat Akuan Majikan - (Tempat terakhir masih bertugas)
4. 80 penutup botol Coca - Cola... ......
Baru sesuai dengan namanya Elaun Cola!

Haaaahahaha! !!! Dah! Pergi sambung kerja....
kalau pasal duit semua mata besar belaka ekk......
Whuawhuawhuawhuaaaa??
aku tak mau terkono sorang2..
so aku share ler dgn korang....
huhu...

p/s : ni email dr seorg kawan yg nk kena karate tengkuk dia jap lagi..
dia tau tak bakal2 pengantin yang macam aku ni mmg akan bulat mate kalau pasal duit2 ni...yang banyak duit tak lah kottt...
huwaaaaa...
alangkah bestnye kalau ni kisah betul...
b2b semua..sapa setuju...??

Thursday, July 8, 2010

ooOooo..patutlah...:D

salam..
pagi tadi sempat jgk aku pegi pasar pagi yang dekat dengan UTAR ni..
jalan2 berhajat nk beli air soya panas..
alhamdulillah..ade lori pakcik tu..
sebab aku dah lame mengidam nk minum soya panas..
en As pun dah pening..dia kate beli jelah soya tin kt kedai nun..
tak nak..tak nak..tak sama...ngengade kan..

tapi jangan lah pulak korang pikir yang bukan2 ye..
saje melayan kehendak anak tekak ni..
alah..bukan nya selalu..
sekali sekali ape salahnye..

dah beli sebungkus aku cari gerai jual nasi pulak..
tersinggah la kat satu kedai ni..
customer adelah 4, 5 org mase tu..
aku berdiri betul2 kt periuk lauk2 tu..
sambil dok ushar2 ape aku nk makan ni..

yang aku bengangnya bile abg2 yang menjual nasi berlauk tu tak pandang2 aku pun..
ye..aku tau la time tu busy...paham la kan..
masalahnya bila customer yg datang lambat pada aku pun dah dapat dulu..
potong Q lah kire..
tak boleh jadik ni..
ini boleh mendatangkan marah...
bila dah takde customer baru abg2 tu nk tanye aku nk beli ape..

tapi aku tak marah pun...
hehe...
tapi bila aku fikir2 balik aku dah jumpe punca permasalahan aku tadi..
rupa2nya aku senyap je kt depan periuk2 lauk tu tadi..
mata aku pun sibuk melilau tengok ketangkasan dan kecekapan abg2 tu membungkus nasi..
maybe abg2 tu ingat aku tak nak beli, just nk tengok skill diorang membungkus nasi kottt...
cissss...nasib baik nasi berlauk dgn ayam goreng tambah solok lada tadi sedap marvelous...
huhu...:D

award...

salam pagi...


tarrrraaa...dapat award la..
dah ramai yang dpt award macam ni kan..
cantikkan...

1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi 'award' ini.
errr..time kasih bebanyak la
cin erin sudi pass award ni..cik erin ni baru je selesai majlis bertunang hari tu..cantik berbaju pink..tahniah ehhh...

2. Sila beri 'award' kepada 10 bloggers yang lain.
aku nak pass award ni pada sape2 yg yg belum ade lagi award macam ni..kalau tak nak buat n3 pun tak pe kot..amik sajelah..sebab kebanyakkan kengkawan blog yg lain dh ada award ni, so tak tau nk bagi kt sape..boleh kan cik erin...hehe..

3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger ni.
hah korang yg belum ade award macam ni boleh la copy paste pastu letak dlm blog masing2 ehhh..jangan malu2 segan..:D

Wednesday, July 7, 2010

kek coklat...:D

salam..
saje nk wat n3 ni..
pagi tadi dapat makan breakfast kek coklat ber stoberi..
hehe..
kakak satu opis ng aku ni ha..
1st time katenye nk buat kek spesel utk besday anak lelaki nan seorang tu..

dapat jugak lah aku merase kan..
nk harap aku yg buat sendiri entah ke bile..

nnt lepas kahwin kena belajar buat kek2 ni..
nnt nk celebrate besday husband ke anak2 ke..senang..bakar sendiri je..
tak yah susah2 nk pegi beli..
cehhh..kalau bab berangan aku mmg nombor satu..
hehhe..

tapi sebelum belajar buat kek ni kena lah ade perkakasan nye dulu..
errrr...hadiah kahwin nanti nk request oven sebijik bolehh???
pleaseeee...
hehe...:D

watermark...

salam..
n3 ni sengaja ditulis untuk menjawab pertanyaan dua tiga orang geng blogger yg nak tahu pasal watermark aku yg tak seberapa tu..
hehehe..

pada kak gee :
sory babe lame benor aku kepam pertanyaan ko pasal watermark ni..

pada hajar :
ni jawapan kak linda eh..

disebabkan aku ni mmg tak kretif and mmg tak tau pun cm mane nk buat, so aku serahkan pada yang pakar jelah..tapi bile dah serah, kena lah serah upah nye jgk..tapi tak pe..tak yah risau..tak mahal mane pun..masih dalam kategori mampu milik..hehe..

kalau ade sape2 yang berminat nak menempah cop jempol tu boleh la pegi S.I.N.I
owner blog tu name nye Jiya..
jgn risau..senang deal ngan dia ni..

jiya mmg akan buat dua version kaler..contoh :

kaler putih

kaler hitam..

aku order yg simple mimple je tu..
kalau nk tengok contoh2 yg lain jangan segan2 singgah blog Jiya ni..

sekarang ni aku tgh tunggu Jiya email 2nd draft utk 2nd watermark aku..
aku order yg ade gambar kartun...
hehe..
nnt dah siap bleh la tengok ekk..

p/s : promote utk Jiya dengan harapan Jiya nk bagi diskaun utk 2nd watermark yg aku order tu..hehhe..Jiya..peace...:D

Tuesday, July 6, 2010

kalau lah aku pengantin itu...:'(

salam..
ni aku nk citer pengalaman aku..
takde lah pengalaman ape pun..
ari ahad lepas aku ikut family pak ndak ngan pak ude pegi satu kenduri..
kat taman tasik titiwangsa..

hari ahad lepas kan cuaca tak berapa ok sgt..
pagi tu nampak macam ok je..
tapi masa pukul 11 pagi tu, langit gelap semacam tau..
pastu turun la hujan beserta angin sekuat kuatnye kat area taman melati ni ha..
tapi tak lama sangat..dalam 5 minit macam tu je angin kuat tu..

bile hujan dah reda sikit kitorg pun gerak la pegi kenduri tu..
nampak dari jauh cantik je..
ade khemah2 kaler pink putih..
dalam hati wahhhh...bestnye wedding theme diorg ni..
ala2 garden wedding la ni..
aku dah siap sedia nk amik gambar..
kate nk jadik blogger tegar kan...
tak gitu...
haha..

tapi..
bile sampai je kt sane...hati terus jadi sedih...
luluh aku tengok majlis kenduri pengantin yg aku tak kenal tu..

ade 2, 3 bijik khemah yg terbalik...
meja makan utk tetamu pun dh tak terurus...
public phone pun tumbang..

dan yg paling sedih lagi...pelamin pun rosak teruk..
sampai terbalik...

aku pandang en As...dia pun pandang aku..
lagi touching biler dia kate...
'ape perasaan pengantin tu kalau dia tengok seme ni'

utk makluman, pengantin belum sampai lagi mase ni..

lagu2 yang biasa kite dengar waktu kenduri kahwin pun langsung tak ade..
maybe ade kerosakan PA system kot..
yg ade cume suara org2 yg bertungkus lumus menaikkan balik khemah2 yg terbalik tu..
uishhhh..sedih giler aku tengok..
tak dapat nk bayang kalau lah aku pengantin tu..
tapi mak ayah pengantin tetap senyum...
tapi dalam hati Tuhan je yg tahu..


aku siap dapat warning dr As..
tak payah amik gambar..
ye...baik...
aku sendiri pun tak sampai hati nk angkat kamera ambik gambar mase kejadian..

renung2 kan...

stressss...

salam...
aihhhh..lamenye aku tak merepek kt blog aku ni..
nk kate busy sangat tu, tak jgk...
tak ade mood sebenarnya..
banyak sangat hal2 yg bermain di kotak fikiran sekarang ni..

sampai satu tahap waktu tido pun dah tak berkualiti sangat sejak dua menjak ni..
pejam mate nampak ni..
nampak itu..
yang itu tak siap lagi..
yang ni belum beli lagi..
ohhh..kad kahwin belum tempah lagi...
stress di situ...

migrain pun dah selalu sangat menjengah aku...
tak kire waktu..pagi, petang, siang malam..
lagi2 bile masuk baca blog b2b..
uishhhhh...TAHNIAH..anda semua berjaya menervesssskan aku..
hahhahaha...
gelak sendiri...

kadang2 terpikir..
betul ke aku nk kahwin ni..
rilek semacam je..
sekali org ketuk, sekali aku bergerak..
kalau tak de sape ketuk, tak bergerak la jawabnye..
errrrr...ade sape2 nk ketuk aku tak??
offer baikkk ni...
hehe..

semalam aku mimpi Lan Pet Pet tgh gubah hantaran aku...
huhu...APE KES???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute