Pages - Menu

Blogroll

Wednesday, January 27, 2010

cerita lama...♂♥♀

salam..
inilah adalah cerita lapuk...
cerita sebulan yg lepas..
yakni cerita tahun lepas...
huhuhu...
tp aku nk tempek gak gmbar ni...

ni mase kawan opis lame aku kawen..
dulu aku keje kt bukit damansara nun...
dkt ngan umah datin nina jureen....tetibe jerkkk...
Eyla ngan hubby dia, faizal...
wt kt dwn desa aman 1, pantai dalam...
26/12/2009 yg lalu...
bersamaan jgk besday Eyla ni...
best kan dpt date kawen cam ni...
cehhh...aku adalah jeles....
heheh...

meh kacau pengantin makan...pengantin diapit pengapit yg penuh kontroversi...heheh...jgn marah aaaa....

gambor kenangan with pengantin ngan ex opis mate dolu2...ehhh...aku yg tggi sgt ker atau bdk2 tu yg errr.....errrr....yelah2...comel2....

ni mase lps mkn kot...lupe lah..mklum ler..bnyk sgt mkn semut ni...yg comeiii free hair berdua tu je yg still keje kt opis dulu...

gmbar ni yg aku tak bleh terima sgt2 nih...ape kene ngan kaki aku tuh...dh nk jadik heroin si capik ke...huhu...sungguh...aku mmg tak perasan lngsung kaki aku cam tu time amik gmbar..tau2 ade 2, 3 keping gak la dgn kaki mcm tuh...adehhh...tension btul...aku rse sbb kerusi pengantin tu rendah sgt kot...tu yg kaki aku membengkok dgn sndirinye..

p/s : pengajaran dan padoman utk B2B yg lain termasuk lah aku...sila beringat yer time duduk bersanding nnt...hehheh...jgn buat aksi seperti di atas...huhuh...:)

Monday, January 25, 2010

assalamualaikum....☺

salam..
fuuuuhhhhh....
berdebu...
lame tak jenguk umah sendiri..
heheh..

bkn ape pun..
xde bende nk citer...
lagipun bz skit skrg ni..
pening2 lalat pun ye jgk...
bnyk sgt bende nk pikir...
seme aku nk pikir...
ahhaha...

ok2...
smlm dh pasang filter air yg baru..
sblum ni mmg dh ade kt umah aku..
tp tu Sue punye..
sue kan dh nk pindah umah..
mstilah kene bawak skali filter tu..
takkan nk sedekah amal jariah kot...
mahal ok bende alah tu...

so nyerrr...
skrg ni aku cume nk cakap satu jerkkk...
satu je lagi...
di ulang...
satu je...
huhuhuhutang aku bertambah lagi..
ohh..tidakkkk....

ok...sekian...

Thursday, January 14, 2010

baru lps call mama....♥

salam...
aku baru je lepas tipon my mum td...
windooo sama ma...
cam lame je aku tak balik kg...
adoyaiiii...
ma tgh basuh kain td...
pastu ade skit batuk2..
aku tnye ma...
minum ais lagi ker skrg nih...
tau ape ma aku jawab...
oooo...skrg tak la...sbb ari ni mendung...sejuk je ari nih...
aduhhh...jwpn tak bleh tahan...
so, mknenye klu ari panas ade minum la kan...
ma...ma...
.
ok2..
td call ma pasal nk confirm pasal ari sabtu 30hb ni...
ooo...aku tak jadik balik kg raye cine ni...
tp blk ari jumaat 29hb ni pulak...
dh la blum gaji lagi time tuh...
tp apekan daye...
lps bincang2 skit... (bace : bergaduh, bertekak segala bagai...) seme setuju tarikh 30hb tu...
aku yg menurut perintah...
baikkkk....
.
ma tanye nk masak ape nnt...
aku cakap kite kan org pahang,
so, masak masakan pahang la...
kite masak ikan patin masak tempoyak la...
ok kan...
tp nnt ade lagi la pilihan2 lain..
sbb takut ade yg tak makan ikan patin masak tempoyak ni...
yelah, aku pun paham ade certain2 org kan
tak suke makan ikan patin ni...
terpulang la...selera masing2...
tp bagi aku klu ikan patin yg ma aku masak mmg terbaeekkk dr ladang la...tetibe je kan...
sbb klu org yg tak biase masak ikan ni rse dia tak bape kick sgt la...bau pun kurenggg skit...
itu pendapat aku lah...takde kene mengena ngan sape2 yer...
imej gugel je...
.
so, skrg ni kene pegi carik tiket bas lah pulak...kalau beli lambat skit pun takpe kot...bkn cuti skolah skrg kan...hurmmmm....
yeayyyy...nk balik kampung...nk balik kampung....tetibe je...

Tuesday, January 12, 2010

layan je...♥

salam...
saje je nk tempek gambar banana split ni..
walaupun yg kt luar tu lagi gah n lagi gempak dr ni..
sebab ni adalah 1st time kalinye aku makan banana split ni ngan en As..
hahahha...
makan sorang2 tu selalu la kan..
tu pun time blajar dulu2 kala...

Yg macam ni harge dia 5 hengget...
berbaloi baloi tak rse2nye..
sbb aku mmg dh lame tak mengikuti perkembangan harge bende alah nih...
hhhehe....sekali sekala boleh la layan...
ari2 makan debab plak aku nnt...huhuhu...
lain la kalau laki aku tokey ais krim..ari2 pun xperrrr..
hahaha...l

Friday, January 8, 2010

cepatnye mase berlalu...

salam...
ari ni dh 8hb dh kan..
cepatnye mase berlalu...
kan...
hurmmm...
bnyk mende dh jadi dalam mase 8 ari ni..
bnyk mende jgk yg buat aku takde mood nk mengarut kt sini..
bleh kate macam2 hal lah..
hal2 yg boleh memeningkan kepala aku ni..
hal2 yg boleh buat aku tarik napas lega pun ade jgk...

start 1st day tahun 2010 ari tuh je mcm2 dh jadik..
tak yah la aku citer kt sini..biarlah rahsia..cehhh..
pada kengkawan..
aku mintak maaf bebanyak la klu ade sikit2 mnyusahkan korang ari tuh..
and aku janji pd diri sendiri, bende mcm ari tuh takkan jadik lagi lps2 ni...insyaAllah...
ok..stop pasal bende tu...

ermmm...aku ade bende nk citer sebenarnye..tp aku nk tggu confirm dulu baru afdal sikit rasenye..baru lah boleh cerita ceriti..cuti raye cina ni nk balik kampung..harap2 adik badik aku yg lain pun bleh la balik time tu..lame tak jumpe...winduuuu same dorang...hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute