Pages - Menu

Blogroll

Friday, June 25, 2010

dilema....

salam..
selamat pagi jumaat..
moga seme sihat ye pagi ni..

ermmm..
pendekkan cerita, pagi semalam aku dapat satu lagi kad kawen..
from kawan satu opis dulu..kt bukit damansara..
tp diorg ni tggl kt area gombak ni jugak..

kad kahwen mereka..ye..aku dh gabra memikirkan hal yg satu ni..

mereka pun ingat aku ng en As bertunang..
see...:)

maya & izzat

ape..tak jelas...?
nah..yg ni cm mane...

diorg mmg panggil aku along...
takde kene mengena dengan ah long bukit beruntung ekk..
hehhehe...

majlis diorg ni mmg ditunggu² oleh aku..
sebab ape..
sebab kawan yg ni pun gune dewan pusat komuniti taman ibu kota tu jugak..
yakni dewan yang sama bakal kitorg gune time majlis bertandang nnt..
bukan lah bermaksud nk mencari silap salah kt mane² time kenduri ni nnt..
cume sekadar nk tengok persiapan, perhiasan, susun atur dan perjalanan majlis diorg nnt..
yang mane elok cantik dipakai, kitorg boleh guna...

lagipun diorg ni mmg kawan yg rapat jugak ape..
en As pun rapat ngan bakal pengantin lelaki tu..
pasal diorg die hard fan manchester united..
hehehhe...

tapi...
ade tapinye...
pade tarikh tu aku maybe ade kt kampung kot..
sebab hari sabtu 3 julai tu family en As nk pegi pahang...
nk hantar duit belanja..
aku...??
ofcoz la ikut same..
aku ng en As tido semalamam kt kg, mama papa dia je balik kl semula..

ahad 4 julai tu pulak adik ipar aku nk buat besday anak dia..
dh janji dh..
so, tak elok la kalau aku mungkir janji tu..
mesti adik ipar aku sedih nnt...

adoiii...
aku serba salah betul nih....
tak best la macam ni...

Thursday, June 24, 2010

achik..dah selamat operate...

salam...


**kidnap dr fesbuk dia...hehhe..**

dah tengok gambar tu..?
ni bukan gambar aku ye...
harap maklum..
itu adik aku yg no. 4..
motif letak gambar ni...?
saje je..
kate dalam mood kawen² ni...
hehehe...

ok²..
sebenarnya nk bagitau pasal adik aku yg ni baru je lepas operation keluarkan tiroid..
sekarang ni ade kt hospital putrajaya nun..
tadi call adik ipar aku tanye mcm mane keadaan dia..
alhamdulillah..seme ok..
dia pun tgh tido tu..

semalam adik aku ni ade msg aku..
ckp dia takut jgk sebenarnya...
aku bagitau dia operatation kecik je tuh..
maybe ade parut skit la kt leher nnt..
tapi kan jauh daripada perut...
ape nk risau...
hehhehe..
boleh ke cakap macam tu??

pastu seronok bukan main lagi...
makan malam tadi hospital bagi makan chicken chop..
tau lah dok wad 1st kelas...
huh..aku ade sikit iri hati di situ..
hahaha..

tp ari ni..langsung tak bleh makan dah...
hehhe..
sabar bnyk2 ye..
esok lusa baik lah luke operation tu..

oklah..tu je..sekian...:D

meh join aku verangan...hehehe...

salam..
selamat pagi...
cau san hao...ehh..betul ke ejaan tuh...

ok..
pd yg tak tau..
majlis bertandang aku nnt akan ade 2 pasang pengantin..
yakni abg ngah en As + wife die @ kak ana...
dgn kitorg la kan..
buat satu majlis je...
jimat kos di situ...
sebab semuanye dibahagi dgn 2..
tak ke jimat tu...:)

semalam aku call kak ana..
saje tanye2 kabar n citer preparation majlis kawen dia nnt cm mane..
maklum la kan tak beza mane pun dr tarikh aku..
cepat seminggu je..

tp yg bestnye kak ana ni ape tau..
mmg aku serahkan bulat2 kt dia pasal majlis bertandang nnt..
bukan lah makne aku nk lepas tgn ke ape..
takkkk...sekali sekala aku call tanye ape progress kan..
cume malas nk bnyk2 tgn..
lagipun kak ana nmpknye senang mcm tuh..
ade jgk la sesekali dia call mntk tlg bayarkan deposit dewan..
bende kecik2 je..

semalam kak ana kate dia dh tempah 40 bijik meja bulat tu..
pastu 6 meja utk VIP yakni keluarge belah perempuan nnt la..
yg bestnye 3 meja kaler gold 3 meja lagi merah putih..
ikut kaler tema pengantin...
hehehhe...

jap aku nk verangan jap ehhh..
pelamin ade dua..kaler putih..
pengantin ade 2..satu kaler gold..satu lagi kaler merah putih..aku lah tuhh..
meja mkan beradap ade satu jelah..over la nk 2 jgk..
pastu meja mak ayah kitorg nnt pun ade 2 kaler..
hehehhe...
mcm manelah ekkk..

ok dah sudah2 lah verangan tu..
pegi cepat order kad kawen ade jgk faedahnye...
ye tau..baru terhegeh2 nk buat kad kawen...
farahfatihah..peace...
hehehhe..
:D

Wednesday, June 23, 2010

ni sape...?

salam semua...
nk tnye ape korang nk kate pasal satu bende ni..
takdelah jadik masalah besar pun utk aku..
saje je mntk pendapat...

saje je letak gambor ni..hehe..

ok..
seperti yg kite sedia maklum..perghhh ayat tak menahan...
aku kan tak bertunang..
just dirisik je oleh family en As..
senang cakap dibooking khas utk anak teruna diorg lah..
wakakaka...pengsan jap...

insyaAllah kalau ikut perancangan asal kitorg, pagi sebelum akad nikah nnt, amik mase beberape minit utk jalankan adat petunangan..nk cukupkan syarat n nk penuhkan cincin di jari...hehhehe...

dan aku pun tau ramai sebenarnye yg same kes ngan aku ni..
tak bertunang terus nikah je..
tak pun betunang sekejap sebelum akad nikah..
sape same kes ngan aku, angkat tangan...
acah je...

tapikan..
sebenarnye ade jgk kesulitan bile tak bertunang ni..
contoh macam kes biler keluar ngan en As..
org tanye aku ni sape...
kalau dulu² en As akan jawab...
ni gadis aku...
sbb dia tak suke nk sebut word gulfren or awek tu..
aku pun tak kisah la kan..
asalkan dia tak kate ohh!!! ni kawan aku...
hahhaha...

skrg ni pulak..
biler ade yg tnye aku ni sape..
dia akan jawab..
ni bakal org umah aku..insyaAllah bulan 10 ni kawen...
mcm tu lah lebih kurang dia jawab...

ade satu hari tu aku pernah cakap kt dia ade jgk susahnye kite tak bertunang ni kan..
bukan susah ape...
susah biler ade yg bertanye kite ni sape..
kan senang kalau kite bertunang..
if ade sape² tnye..
ni sape..
oh..tunang aku..
haaa..kan senang tuh....
hehehhe...

itu je..
sekian..time kasih sudi bace n3 meraban aku ni...:D

Monday, June 21, 2010

selamat pengantin baru...

tarikh : 19-06-2010
venue : dewan warisan, kl
time : 8pm - abih majlis tak tau pukul brape...kitorg balik pukul 11 pm tu still ramai lagi tetamu..
aku tak tau nk start citer dr mane..
layan jelah gmbar² yg tak seberape ni...
hehe..

pengapit lelaki muke dh letih nk senyum...dia jgk la bakal pengapit en As nnt..haha...

gambar kenangan ng bdk² gombak..ni baru suku je ni..

aku yg tersepit kt belakang en As...cis..
en As nk enterprame lebihhh...
hehhehe...

paper bag...

suke lampu kecik² yg kt atas meja beradap diorg...hurmmmm...

kesimpulan:
majlis kawen ni simple je...
tp meriah giler..
ramainye tetamu sebab diorg buat satu majlis je...
sampaikan kena beratur panjang nk amik makanan..

pa pe pun selamat pengantin baru kpd 'petak' n isteri..
semoga ikatan perkahwinan korang kekal bahagia hingga ke akhir hayat...
cepat² dapat baby ekk...
:D

Friday, June 18, 2010

tak lame dah...


boleh ke kalau aku nak buat² tak nampak ticker yg dok sibuk mengire hari tuh...

uuuuwaaaaaaa....dah tak lame dah tu...

sesungguhnye aku takut...

sekian...

Tuesday, June 15, 2010

ns minyak vs nasi putih...

salam..
aku sakit kepala ni..
pening..tak cukup tido kot..
adoiii..

cakap pasal pening ni kan, ade bende aku nk citer..
ahad lepas aku pegi 2 majlis kenduri kawen..
tak pegi ng en As pun..
pegi ngan family mak ndak dia je..

satu kt taman dato' senu, sentul..
yg ni kawan mak ndak punye kenduri..
sampai2 je terus pegi beratur amik makanan..
tak de pilihan nasi..
yg ade cume nasik minyak je..
aku amik sesenduk je sebab kejap lagi ade satu lagi kenduri..
makan..makan..jumpe tuan rumah, pastu bergerak ke rumah satu lagi..

kenduri yg ni pulak dekat ngan umah en As je..
kt bt 4, gombak..
en As jadik penanggah...

beratur nk amik makanan..
pun takde pilihan nasi..
yg ade nasik minyak jugak..
so, aku ambik sikit..
makan..makan, jumpe tuan rumah, pastu balik..

tau ape jadik lepas balik?
aku terus carik minyak cap kapak, telan ubat migrain, tido sampai petang..
adoiii...

**sumber : gugel..**

mak ndak kate tu efek makan ns minyak td tu..
sbb aku ni ade migrain..
tak tau lah betul ke tak..

so, kepada korang seme termasuk jugak aku...
time kenduri nnt ade kan lah pilihan nasik putih..
kesian kt diorang yg ade masalah macam aku ni...

ok..sekian..
time kasih sudi bace n3 meraban aku ni..:D

Monday, June 14, 2010

seram tak...?

salam..

td jalan2 kt fb kengkawan sekolah dulu..
pastu terstop kt page sorang member mase sekolah menengah dulu..
jailani ibrahim aka jai
tau ape yg buat aku ter stop??
korang tgk la gmbor tu..
adehhh...

sumber : fesbuk beliau..

tak ke seram tu..
jai kate dia pun tak tau nape jadi cam tu..
tangan dh ketar2 katenye...
anyway..tahniah jai..
selamat pengantin baru..
sorry tak dapat dtg majlis ko ari tu..
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...
aminnn...

aku pulak yg seram skrg ni..
manelah tau......
hoh..mintak simpang la..
nk suruh en As prektis la..
tp nk prektis mcm mane...
huhu...:D

Friday, June 11, 2010

bunga telur...

salam...
baru balik jenjalan blog kamu..kamu...kamu...
ermmm..macam2 cerita ekk..

ok..ari ni aku nk post pasal satu lagi keje DIY yg aku dh buat...
bunga telur bertangkai..ehh..betul ke tak name dia tu ekk...

buat bunga telur jenis ni pun bersebab sebenarnye..
aku kan ade buat bakul kertas dr paper lame tu..
konon nye nk ganti goodies bag la..
mmg tak boleh nk letak bunga telur yg biase drpd lidi tu..
nnt terbalik pulak..lagi naya..

tu yg aku DIY bunga telur jenis ni..
aku buat sesimple mungkin..
bunga seketul..
inti bunga 2 bijik je..
riben pun yg biase2 je..
manik rantai aku letak jugak, tp pendek je..
hehhe..
giler bajet la pengantin sorang ni...

ni lah bunga nye..
aku beli kt SSF ari tu..
beli bunga yg paling murah kt sane..
beli 5 jambak je...satu jambak ade 10 kuntum bunga..
tp tau lah kt SSF tu..murah kt sane tapi mahal kt kedai lain...
sape setuju angkat tangan...
heheh...


dr pandangan atas..
segan la nk tunjuk gmabr full..
sebab simple giler lah bunga telur aku ni..
mcm melepaskan batuk di tangga pun ye jugak...
tetibe jadik en Karam pulak..heheh..
dah siap 50 ketul dah..
yelah..beli bunga pun 5 jambak je..
51 pcs to go...sebab bakul kertas aku tu ade 101 pcs..
nk buat pesen mane pulak ekk lepas ni..
haruslah guna pakcik google jap lagi..huhu..
tetibe nk letak gambar ni..
tu cincin risik aku je..
saje suruh cincin posing atas bunga tu..
nampak mcm suwiiiittt jek...
caiiittt...
hahah..
ok2..
sekian...
time kasih sudi bace n3 merapu aku ni..
:D

Thursday, June 10, 2010

honeymoon...

salam...
ari ni nk citer pasal ape ekkk..
oklah..
semalam ade bace post xora pasal honeymoon..
tetibe aku pun nk citer kisah honeymoon lps kawen nnt..

sebelum tu aku nk tanye ade ke sape2 or mana2 pasangan pengantin yg tak mo pegi honeymoon?
boleh takbagi tau ape sebab2 musabab korang tak mo pegi honeymoon..
tolak tepi dulu bab ongkos ye...

ade ke..ade ke...
meh bagi tau aku..
macam aku jugak la..
tipulah kalau aku kate aku tak mo pegi honeymoon lps kawen nnt..
bukan sllu kan bleh pegi bercuti berdua2 an dgn suami ter chenta aku tuh...
owhhh..skrg ni bakal suami yer...

lps berpenat lelah mengharungi dugaan, cabaran utk persiapan kawen..
ape salahnye lps tu amik mase sikit lps kenduri, pegi bercuti kt mane2 jelah kan..
owhhhhh..mesti seronotttt..hahhaha...

tak payah smpai oversea nun..
bagi aku can abihkan tour kt negeri kelahiran aku tu pun dh cukup...
aku mmg anak jati pahang..
tapi tau tak aku..
tak pernah pegi cameron higlands..
tak pernah pegi genting highlands..
tak pernah pegi bukit tinggi..
tak pernah pegi fraser hills..
and tak pernah..tak pernah..

yg aku pernah pegi bercuti satu2 nya cherating..
tu pun sbb aku berkawan dgn org2 yg kaki bercuti..
pastu mase kecik2 dulu selalu pegi telok cempedak..
pantai btu hitam and pantai2 di sekitar Pekan tu jelah..
tasik chini tu jgn lah korang cakap aku tk penah pegi pulak ye..
dah namenye pun duduk kt felda chini, mestilah selalu pegi..hehhe..

tapiiii...
memandangkan keadaan kewangan kitorang tak sehebat mereka2 yg lain..
mengenangkan kehidupan selepas berkahwin nnt, bnayk duit yg nk guna..
mane nk cekau duit utk deposit rumah..
beli perabot basic nk masuk rumah sewa nnt..
paling kurang nk jugak beli set bilik, tv, dapor kan..
tu seme duitttt...
lain la kalau ade yg nk sponsor..
malang nye kitorg bukan lah superstar yg nk di sponsor2 kan..
huhu..

kalau ade yg bertanye..
kenape tak beli siap2 dari dulu?
owhhh...meh nk jawab..
aku sekarang menyewa rumah yg dh lengkap dgn kemudahan2 asas..
peti sejuk ade..
mesin basuh ade..
tv ade..
meja makan mamak pun ade..hehehe..

bayangkan kalau kitaorg dh beli siap2 barang2 tu..
mane pulak nk letak..
rumah sewa aku ni kecik cenonet je..
umah flat 2 bilik lah katekan..

oklah..sebelum n3 ni jadik panjang berjela lagi..
tipu kalau aku kate tak mo pegi honeymoon..
tp ekonomi setakat ni..SETAKAT ni ye..
belum menampak kan jalan ke arah itu..
insyaAllah ade rezeki kitorg nnt, adelah..
doa2 jelah...

kpd kamu..kamu..kamu yg nk berhoneymoon tu, nnt upload pictures banyak2 yer dlm post kamu..kamu..kamu..
boleh jgk aku tgk tempat2 yg aku tak pernah pegi..
boleh lah verangan seminit dua..
jadilahkan..hehhee...

sekian n3 merapu pagi ni..time kasih sudi bace yer..:D

Monday, June 7, 2010

bbq..

salam..
tarikh : 05-06-2010
time : 6 ptg sampai tgh malam
location : umah nenek, tmn gombak jaya, bt 6, gombak..
acara bbq, makan² sampai lebam...

antara menu² ari tu...

ikan ni tgh pandang aku mase nk tangkap gmbor dia..nasib baik ikan ni tak senyum...huhu..

lazatssss and yummyliciousss....

adi, en As and alim..alim ni adik bongsu en As..tp lain benor muke diorg ni..tak sama langsung..
en As kekenyangan smpai senyum pun dah senget..hehhehe..ampun bang...:D

sekian berita bergambar...time kasih sudi bace..:)

aku terbeli pistol???

salam..

ari ni aku nk citer pasal ke berjayaan aku dlm misi ari sabtu kelmarin...
ayat pun dh lintang pukang..
hehhe..
satu lagi pencapaian dlm misi beli brg2 kawen..
akhirnye aku jumpe jgk SSF tu kt mane..
tu pun sebab en As salah masuk lorong..
kesian aku kan..huhu..

ok2..bukan nk citer pasal tu...
alkisahnye lps beli bunge kt SSF tu, ingat nk pegi kedai bunga n riben tu..
sekali tutup daaa..
cuti besday agung sabtu tu kan..
pastu en As ajak masuk dlm kedai yg jual riben2 ni la..
kedai Yen Riben..
korang mesti tau kan..
especiali b2b mesti tau punye...

pusing punye pusing..
ambik tu..ambik ni..
tnye tu..tnye ni..
sampai staff dia pening tengok aku...
pastu bile staff dia dh bukak bil, aku pun beratur la nk bayar kan..
smpai turn aku, cashier dia tgok aku dgn muke pelik..
aku lagi pelik nape pulak dia tgk cengggitu..

tau nape..???

namp tak yg aku dh bulatkan merah tu..

PISTOL???
apakah??

cashier : u beli pistol ape ni..
aku : hah??

sabor jelah..terperanjat hakue hoccayyy...

Friday, June 4, 2010

ape plan korang esok...

salam...
nk tanye..
esok korang cuti buat ape...
msti dh plan baekkk punyerrr...

same lah ngan aku..
plan baekkk punyerrr...
tapi takut jadik gerammm punyerrr...
hahhaha..
kite tgk jelah ape yg jadik...

plan esok pepagi nk pegi carik bahan² nk buat bunga telur..
ade sikit lagi yg takde..
ari tu dh pegi carik..
ade jugak yg tertinggal...
so, b2b out there...kite jumpa di SSF or kedai bunga riben yer...
kalau nmpk sorang bdk pompuan ditemani abg botak beliau, sile buat peace..
itu aku...
heheh..

pastu tghari pegi pasaraya ong tai kim jap..
pasar femes kt gombak nih..
sbb dah janji ngan mak ndak nk sponsor hot dog utk bbq petang sabtu tu..
itu je yg kitorg mampu nk sponsor..
lebih² mmg tak dapat derr...
hahhaha...

**gambar hiasan semate² dr gugel**

ahadnye pulak dah berangan nk syelek bakul kertas surat khabar aku ni..
harap² jadik kenyataan la..
bila dh siap syelek baru boleh deco..deco..deco...
ingat nk ikat riben je kt tepi tangkai tuh..
hurmm..tengok lah mcm mane..

bulan depan dh boleh bawak balik kg..
simpan siap2 kt sane..
kuranglah sikit bersepah umah sewa aku ni..

skrg ni konpius nk syelek kaler ape..
syelek yg cerah mcm contoh tu ke or syelek kasi gelap skit..
pa pe pun tggu jelah hasil dia mcm mane..
aku pun seram nk pikir lebih²..
heheh..

oklah..sekian, time kaseh sudi bace...:D

door gift...

salam...
ari ni nk citer pasal door gift mase wedding nnt..
dah puas aku dok pikir2..
nk letak ape dlm goodies bag nnt..
lompat blog sane..lompat blog sini..
tgk ape yg kamu..kamu...kamu bagi pd tetamu yg dtg..
semenye best2 kan...

pastu dok pikir nk bagi makanan ke cenderahati cute2 yg bnyk kt pasaran skrg ni kan..
lagi2 kalau pegi nilai 3 tu..aisehhh..rambang mata dibuatnye..
tengok yg ni, nak..tengok yg itu..wahhh..cantiknye...
kite cume sediakan ongkos sajokk...

tp..memandangkan aku ni mcm dah takde harapan lagi nk ke sana,
terpakselah lupekan je niat di hati...
so, keluarkan plan B...
bagi gift makanan je...
even aku pun suker kalau ade makanan dlm goodies bag..

tp sebelum tu aku call la my mama kt kampung nun...
tnye otai dulu..mintak restu..hehehe...
boleh ke kalau along tak bagi cenderahati cute2 tu dlm goodies bag nnt..
along nk bagi mkanan je..
coklat moklat je..
my mama kata..ikut mu lah..ari tu ma pegi kenduri anak tuuuuttt pun dpt makanan jgk..lagi la gula2 sebijik je..hikhikhik...

ahahhh..so, konfirm la aku letak coklat je dlm goodies bag nnt..
ekceli dh order dh pun..hahaha..
ari tu ter blogwalking kt satu blog ni..
kak lisa ni dok kt kuantan je..dekat la sikit kan kalau nk ambik by hand...

aku order lolichoc rose ngan oreo choclate dgn best price kak lisa bagi..hehehe..aku sukerrrr...
dah bayar deposit sikit..ekceli kak lisa kate tak payah nk bayar deposit2 bagai..tapi aku nk bayar jgk...sikit pun takpelah..at least nnt takdelah nmpk mcm bnyk sgt balance yg aku kena bayar..huhu...

meh aku tepek sikit sample2 coklat dr blog kak lisa ni..
korang layan jelah ekk...




**seme gambar kredit to kak Lisa**
dah settle satu babak..haihhh...bnyk babak lagi pembikinan filem kawen2 aku nih...muahhaha...
ye..aku dh mereng...huhu...
sekian..time kaseh sudi bace n3 merapu meraban aku nih...
:D

Thursday, June 3, 2010

bagi laluan..bagi laluan...

salam..

nk mengeluh sikit bleh tak..

tau mmg tak elok mengeluh2 ni..

tapi..tak kire..nk mengeluh jugak...

jom mengeluh sesame..

haiiihhhhhhhh...

sorry..takde sound efek kt sini..korang buat sendiri la ekk..

heheh..

tau sebab ape tetibe nk mengeluh ni..

nk marah pun ade..geram pun ye..

bilelah en As tu nk pegi kursus kawen ni..

lagi 4 bulan je lagi ni...

tiap2 minggu ade je aktiviti dia..

sabtu ni ade bbq kt umah nenek..

ahad ni nk pegi melaka..kawan dia kawen..

minggu depan pun tak boleh jgak..

kawan kawen jugak..

samelah smpai akhir bulan ni kawan dia kawen...

bulan 6 ni kan mmg musim org kawen..

last2 dia yg tak boleh kawen..

tak pegi kursus kawen punye pasal..

tak ke haru tu..

mintak simpang wehhh...

huhu...

Wednesday, June 2, 2010

shikin & nina...i'm sorry...:(

salam pagi ari rabu...
sihat ke seme yg tgh bace n3 ni..
cehhh..bajet mcm ramai je yg bace...
ari ni nk story pasal majlis² kenduri kawen yg mmg aku tak dapat pegi atas sebab² yg tak boleh dielakkan...
sedey mmg la sedey sbb dua dua yg nk kawen ni house mate aku time studi dulu...
ingat lagi time study dulu..mkn sesama..tido pun sesama..pegi tasik amik angin sesama..pegi 7 eleven beli slurpee pun sesama...pendek kate seme nk buat sesama lah..

ni kad² kawen yg aku dpt dr diorg ni..yg putih tu dr nina and yg gold tu dr syikin...

maslinda & keluarga..mmg sah konfirm en As tak bleh ikut..hahahha...errrr..mcm tu ke..heheh..
tgk address skit..haaa tu diaaa....pendang, kedah nun....huhu..sorry nina..aku tak bleh dtg majlis ko..
linda & bf & keluarga...haaa..yg ni en As bleh ikut..hahaha...yg ni pun kt utara jugak..kt bandar baharu, perak..sorry kin, aku tak bleh dtg kenduri kawen ko...ko tak marah kan..nnt aku kirim hadiah besarrrr punyerrr kt ko..boleh??
.
kepada sahabat² ku, nina ngan shikin, selamat pengantin baru..aku doakan semoga kalian berbahagia berkekalan hingga ke akhir hayat..nnt cepat2 dapat baby ok..hikhikhik...:D

Tuesday, June 1, 2010

selamat bertunang...:)

salam...
haihhh..dah ade debu sikit2 dah blog aku nih..
tak sempat nk sapu..
bz sangat la kononnye..
hehe..

meh nk update skit pasal kawan aku bertunang ari sabtu 29/5/2010 ari tuh..
walaupun tak panas dr oven, tp rasenye belum basi lagi kot..
sbb kt home FB aku still bnyk lagi gmbor kwn aku tu..:D

nilah pasangan yg bertunang tu..erra n fairus..ekceli yg lelaki tu kwn en As..kwn dr zaman hingusan lagi..pastu secara automatiknye yg pompuan tu jadik kawan aku lah kan..tak gitu..hehhe...

kitorg sampai dh lewat dah..diorg dah settle sarung cincin dah pun..kitorg dtg mkn je lah..tak pe kan mcm tuh..padahal bkn nye jauh sgt pun..umah kwn pompuan aku ni kt bt 16, rawang je..
aku secara tak sengaje pakai baju ikut kaler tema tunang dia..huhu..
ini bodyguard2 aku..hehhe..
oklah to erra n fairus..semoga ikatan pertunangan korang berdua kekal hingga ke jinjang pelamin hendaknye..semoga korang berdua berbahagia hingga ke syurga..doa ni ditujukan utk aku jugak..
:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute