Pages - Menu

Blogroll

Friday, August 28, 2009

cuti raya dh approved..yayyy...:)

**gmbor from gugel**

salam..

ermmmm...alhamdulillah cuti raye aku pun dh approve dh...

hhahhaha..aku sukaaaa....nk blik kampung....

kite insyaAllah raye tahun ni ari ahad 20hb tu kan...

so, aku balik kg start ari sbtu smpai la ahad mggu dpn nyer..

wahhhh...seminggu tuh...hepi gilossss nih...

coz selame ni kt tmpt keje lain, tak penah2 dpt cuti raya smpai seminggu...

huhuhu...lagi2 time aku jdik manager 7e dulu...

hampehhhh...syahduuu jgn ckp ler...

nsib baik en As org KL...and nsib baik mama en As ni baik hati orgnyer...

tak luper hantar juadah kt ank menantu dia nih...hehhehehe...

bayangkan dulu aku name je manager...

tp still kene mop lantai, cuci cermin bagai tau...

time raye plak lg haru....huhuhu...

eehhhh...ape aku melalut nih....

nk citer pasal cuti je tp smpai ke mane2 dah....

pa pe pun, aku hepppppiiiii.....


**gmbor from gugel**

tp taknak la time balik nnt, jln jem cam nih...tak nak laaaa...

tp.....rsenyer tak bleh nk elak kan...saper2 biase gune highway pantai timur

msti dh biase kn jem cm ni klu musim2 perayaan...

hanginnnn satu bdn...

**gmbor from gugel**

klu tenang cm ni bkn ke bgus utk kesihatan...

aman damai...jiwa tenang...dan yg penting, mulut aku pun tenang...

hehehhehe...

oklah tu je nk citer...

sekian, macihhhhh....:)

Thursday, August 27, 2009

cerita satu....:)



**gmbor hiasan from gugel**


lokasi : umah nenek en As kt bt 6, gombak

time : dlm kul 9.30 - 10.00 mlm

hari : senin yg lps

watak : aku ngan adik sepupu en As...umur dlm 6 tahun kot....baby namenye...

para penonton adalah sedare mare, makcik pakcik en As....

******************************************************************

baby : kak linda dtg sini ngan saper...

aku : ngan abg As la baby....

baby : dtg naik aper...

aku : naik kete...abg As bawak...
(pastu si baby ni sibuk dok belek2 muke aku, baju aku, tgn aku, henpon aku....adehhhh...bdk nih.....)

baby : cantik la jam kak linda...kak linda beli kt mane...
(smbil dok belek2 jam aku....)

aku : beli kt uptown tu jerk....murah je nih baby....

baby : ooooo...baby pun ade beli jam kt uptown tu jgk...jam baby ade lampu kelip2....
(smbil tunjuk jam g-shock dia tuh..)

aku : oooo....wahhh...canggihnyer jam baby...ade lampu kelip2...

(baby tak puas ati lgi....belek2 lagiiiiiiiiii.....)

baby : beg mickey mouse ni kak linda beli kt uptown jgk ker...
(smbil tunjuk pd beg henpon aku yg ade gmbor mickey mouse tuh....)

aku : a'ahhh...beli kt uptown jgk....

baby : henpon ni pun?

aku : errrr....a'ahhh...beli kt sane jgk....
(sori baby..kak linda tipu sunat tu...takkan la beli henpon pun kt uptown jgk....adehhhh.......

baby : apelah kak linda nih...seme brg beli kt uptown....tak de tmpat lain ker nk beli....

aku : gulpppp....errrrrr.....
(adehhh..terkene aku sebijik...terus picit2 kepala hotak aku.....)

tetibe......mak ndak aka ibu si baby nih bersuare....

mak ndak : baby..jgn kacau kak linda...kak linda sakit kepala tuh....

yerrrr....sememangnyer aku tgh sakit kepala waktu itu...ari isnin ari tuh aku kene migrain...en As bru je lps antor aku pegi klinik, pastu kitorg singgah jap umah nenek dia...

adehhhh....baby oh baby.....

so, moral of the story is...

1 - tulah bestnyer umah dkt ngan uptown

2 - jgn try nk tipu bdk2....tak baik wooooo.....silap2 terkene balik cam aku....hehehhe


sekian, wassalam.....:)

Wednesday, August 26, 2009

adehhhh...

salam 5 ramadhan...

mknenye 5 ari sudah aku tak berpuase...

haaaiiiippp...bkn saje2...bkn suker2....

biaseler masalah problem org pompuan ni...

pastu tambah plak ngan migrain yg dtg mnyerang...

bru ari ni rse cam ok skit...tupun tak bleh jalan laju2 lgik...

cehhh...mcm dlm pantang plak rsenyer...

takut otak aku bergegar....hehehhe...nnt dia pening lagik...

adehhhh....

aku mmg tak bleh panas sgt...tak bleh sejuk sgt...

tak bleh tahan klu perut kosong...mcm2 lg lah yg tak bleh...

haru sungguh la hai....

ari2 mkn ubat...mmg klu bleh nk elak kan sllu mkn ubat bagai nih...

mama aku pun tak bagi sgt mkn ubat2 nih...

biaselah...dia kate aku ni blum kawen lg...takut jadi pa pe jerk...

btul jgk kate ma tuh....tp klu dh tak tahan sakit sgt, aku telan jgk...

huhuhu...sorry ma...along mntk ampun....:)

p/s: esok, insyaAllah dh bleh pose...org lain dh pose 6 ari, aku bru nk start....

tp still boleh raye jgk kan...hehhehehe...

Monday, August 24, 2009

migrain....:(

salam...

hai..slmt ari isnin bersamaan 3 ramadhan...

cehhh...

ari nih aku MC..pasal migrain aku dtg mnyerang dr ari sbtu tu lagi..

cian aku kan...

td dah pegi klinik, tp tutup la plak...rehat panjang sgt...

taulah klinik sndiri..tp jgn le rehat lame2 sgt...

angin btul lah...tp sbb tu klinik panel, kene saborrr...

klu pegi klinik lain, duit melayang...kekkekeke...

oklah...kpala aku mcm nk meletop nih....

adehhhhhh...tolong......:(

Friday, August 21, 2009

bakal bespren hakue...:)

salam

esok pose...yeayyy...slmt berpuase kpd semua umat islam seluruh dunia...

termasuk seme kengkawan yg kenal aku or tak kenal aku secara lnsung...

cehhh...ayat cam ramai sgt yg kenal aku ni..huhuhu...

tp aku tak bleh pose lg esok...cuti lg nih...tak bleh smbut pose..

tp still tak bleh mkn jgk kan...nyorok2 bleh kot....errrrr.....

tp nnt ble dh bleh pose, en vaseline ni jd bespren aku la nmpknyer...

selame ni bwk ke hulu ke hilir dlm beg...tp jarang2 gune...

tak luak pun..

lps ni msti luak...kikikiki...pasal aku tak bleh kurang minum air...

bibir msti pecah2...kene la sapu bende alah ni...

sbb aku tak pakai lipstik...huhuhu...

pa pe pun slmt mnyambut bulan ramadhan and

selamat mngerjakan ibadah puase....

esok pegi bazar ramadhan jgn rmbang mate plak tgk makanan...

jgn membazir...itu seme keje syaaiiiitooonn....hhehehehe...

sekian...wassalam....:)

salam jumaat....:)

salam....
ermmmm...aku bru je lps call mama aku kt kg...

ma tgh bz kt dapur..tgh siang ikan, daging ng ayam...

perghhh..mcm2 ade...jeles plak aku dgr...huhuhuuh...

seme tu stok mkn tghari ngan utk sahur pg esok...

tau sgt ngan peel adik2 lelaki aku yg kecik kt kg tuh...

klu sahur msti nk mkn ngan ayam goreng...smpai kitorg semua muak...

adehhh...tp nk wt cam maner..klu tu bleh bg semangat nk bgn bersahur

kt bdk2 tu, layan kan aje...itu kate ma aku....

pastu tadik adik aku yg bongsu tu ader kt umah...

demam katenyer...tp tadi dgr suare ceria semacam jerk...

elehhhh...ingat along dia ni tak tau ke taktik2 tak nak pegi skolah ni...

pepagi demam pastu kul 8 pagi dh baik dah...

aku tau sgt taktik tu....hehehehhe...
errrrr....dulu2 ade gak pakai taktik kotor nih....

kikikkikik....adik2 ku...tolong jgn ikut perangai along ni yer....:)
puas cari dlm koleksi gmbor dlm folder aku, last skali ni je yg aku jmpe..
nmpk sgt kurang mnyerlah...hehhehe..tak delah..dia paling suke pegang kamera n paling suke curik2 amik gmbor org..
nilah adik bongsu aku..mohamad nasrul haqeem..tp kitorg pggl dia k-kem..pastu skrg ni dh ade ank sedara dpt la gelaran cu kem...hhehehehe...:)

Wednesday, August 19, 2009

citer semalam....


**gmbar hiasan**

salam....

ari nih mood aku pun tak bape baik coz pc aku tak ok lg network dia...huhuhu...angin btul la...nk wat keje pun payah...keje bnyk nih....cehhhh....:)
.
smlm balik keje ujan lebat gler beserta angin yg kuat ok...cian kt sue..dia yg drive kete mnggigil2..aku kt sebelah smpai menitis air mata ketakutan...tak tau nk wat ape..nk benti tepi jalan takut pokok hempap plak nnt..nauzubillah...takut weiiii...pastu kitorg teruskan jgk perjalanan blik umah...abih seme lmpu sue pasang...gerak slow2...kt tepi jln tuh ader 2 3 pokok yg dh tumbang...ngan ranting pokok berterabur kt tgh jalan..jarak pnglihatan pun sgt terhad...smpai tak bleh nmpk aper2 pun...sgt takut wooooo...

tp alhamdulillah selamat sampai umah jgk akhirnyer...

dh smpai umah tu rase lega sgt...
.
mntk2 ari ni jgn la ujan lbt sgt cam semalam....takut la....aku dah la fobia ngan ujan petir nih...huhuhu...
.
ermmmm...bru jap tadi en As tipon aku..dia kate ade excident kt danau kota..motor ngan lori...pastu bdk yg bwk motor tu patah kaki..of coz la kan...kecut perut aku dgr...

en As tu mmg suker jadi masyarakat penyibuk...opssss sory..masyarakat penyayang....hehhehe..ampun bang....peace...:)
.
sekian..time kacih....

Tuesday, August 18, 2009

jiwe kacau ni....:-P

salam...

arini mood aku btul2 gler...ni seme gara2 kompeter aku network slow gler

cam ciput...

aishhhh...angin btul la aku...nk wt keje pun ssh...

nk bkak satu folder pun berjanggut nk tggu, then how nk wt keje lain...

nsib baik kt opis aku ni bnyk pc free...pc yg tak berpenghuni...hehehheeh...


gmbor puding ni takde kene mngene ngan citer kt atas tu yer...
ni MMS from adik aku, achik yg dok kt nilai tuh....dia buat puding marble cm aku buat ari tuh...hehehehhe...
aku pakse dia mms gmbor puding yg dia buat....jahat tak aku...bkan aper...bleh jgk aku publish dlm blog aku ni...tak gitu ciq?
ermmmm...smlm kate nk wat cupcake...dah jadik ker...klu jdik, jgn lupe MMS gmbor yer...klu nk antor skit kt along pun bleh jgk...kecik tapak tgn...nyiru along tadahkan...hehehhehe...

Monday, August 17, 2009

yeay...henbeg baru....:)

salam....

setelah sekian lamer aku dok tunggu pnyer tunggu, akhirnyer smpai jua...

adeh...nk berjanggut dah ni...

kisahnyer adik ofis mate aku nih pegi taiwan...adik dia ni bisnes henbeg kt ipoh...

kire mcm ade kedai beg cam tulah lbih kurang....

so, kitorg pun pakat2 la order henbeg ngan adik dia...lame dah...

rse2 nyer bln 5 ari tu kot...pnyer lah lamer...

tapi takpe....henbeg pun dah smpai...hehehhe...aku sukaaaa....

ni ler rupe henbeg yg aku order tuh...

dh lame cari beg patern cam nih...

tp sbb aku malas nk pegi carik, bru ni dapat...

padahal kt uptown bersepah...hehehehhe....

abaikan meja aku yg semak samun tuh...huhuhu...

gmbor ni aku amik kt dlm website dia..tp lupelah add dia...mklum ler dh lamer sgt...
3 patern yg aku sukerrrrr sgt....
sesaper nk tgk dgn lbih jelas, bleh ler klik kt gmbor beg tu yer...klu tak nak pun takper....hehehhehe...
.
.
pa pe pun esok bleh pakai handbeg bru dtg opis....:)

Friday, August 14, 2009

jenjalan jerk....:)

salam...

ari ni jumaat..so, lunch hour tdik pjg sket dr biase...mcm lain2 kompeni la jgk...

lunch td sue yg tlg tapaukan...dh siap mkn bru pegi jenjalan kt dpn UTAR nih

ngan kak ct...pegi cold storrage....kak ct beli bhn2 nk wat puding ngan

beli pampers anak dia...

aku plak jenjalan jerk....cuci2 mate....tgh2 bulan ni duit tarakkk....

so...nilah hasilnyer...org lain balik shopping berbondong2 dgn brg...

tapi aku pegi shopping kutip pamplet...huhuuhu..



tp tadik dah ushar dah kt mane letaknyer bread crumbs ngan serbuk agar2 tuh...len kali senang nk beli...:)

jom try buat...:)

salam...

ku bru balik jenjalan kt blog cik cikin ni tadik..tetibe jumpe plak yg nih...

pastu aku ngan semangat nyer try buat kotak nih...cam best jgk eh...

padahal keje bnyk tgh pending nih...saje je..bleh ilangkan tensen aku ni haaa....

ok..aku try wat gune ketas tak gune yg sememangnye bnyk dlm opis aku ni ye kwn2...huhuhu...

ikut step btul2 kt blog cik cikin nih....hehhehehe...akhirnye jadikkkkk....aku sukaaaaa.....

so..pd sape2 yg nk try DIY kotak ni bleh ler terjah blog cik cikin ni yer....

hai cikin....:)

ni yg aku buat tdik...sekejap je dh siap...tp kt mane nk beli ketas keras saiz segi empat same ni ekkk?

gmbor ni aku amek kt blog cikin...cik cikin, permisi ya bukk....

cantikkan...:)

Thursday, August 13, 2009

award lagik...:)

award from cik cikin...

aku amek award cik cikin ni pasal aku ade wt n3 ari nih...hehhehehe...


so, cikin macih bg awrd nih yer..susah2 jerk...kekkekeke...

saper2 yg blum ader lg awrd cm ni bleh ler amek yer..jgn malu2 miowwww....

award...

Award from kak eryn

hai kak..ku dh amek ko pnyer award nih...hehhehe..

nih nk bg kt saper2 yg blum ade lg award yg cm nih...

amek la...amek la....

tmbah koleksi....:)

ermmm...




Wednesday, August 12, 2009

puding roti ntahapehapentah.....:)

salam....

balik keje smlm ujan turun mencurah2...lebat gler...tp alhamdulillah la kan...kurang sket jerebu kt kl nih kan....pastu terus teman sue pegi klinik jap...dia demam....

smpai je umah terus masuk dapur..semangat nih...hehehhe...nk wat puding roti marble la konon2 nyer...tp jadik puding roti ntahapahantah.....wakakakka...

sape2 nak resepi dia bleh la pegi tgk kt umah kak eryn ni ye kwn2...sbb kak eryn pun ade wt jgk puding ni kelmarin...tp yg kt bwh ni care aku wt smlm ye...tp jgn ikut care aku nih..sbb aku derhaka and durjana ngan resepi tu yg jdik puding roti ntahapahapantah....wakakka...

* 4 keping roti - aku tak ingat bpe keping aku buh roti ni pasal mate tgh tgk tv...hehhehe

* 2 biji telur..

* 1/2 cawan susu pekat - yg ni pun aku tibai je...aku curah je dlm blender tu..

* 170ml susu cair - yg ni aku tak letak pasal aku lupe beli...derhaka x?

* 8gram serbuk agar2 - aku gune agar2 biase yg belance wt agar2 ari tuh...derhaka jgk nih...

* 1/2 cawan gula - aku buh 4 sudu jerk..derhaka lg kan...

* 2 sudu besar butter/marjerin (cairkan)

* 31/2 cawan air

* 2 sudu besar serbuk koko (bleh juga guna choc emulco) - aku gune coklat masak NONA balen wt kek batik ari tuh...uihhh...bnyk nyer aku derhaka...wakakkaka

Cara-cara:

1. Didihkan 3 cwn air,serbuk agar2 n gula ke dalam periuk.

2. Blend roti,telur,susu pekat, dan balance air tadi (1/2 cwn). Kemudian masukkan dalam periuk agar2 yg sudah didih td.

3. Masukkan butter/marjerin dan kacau rata sampai mendidih. matikan api.

4. Tuang ke dalam bekas. pastu coklat masak yg dh cair td tuh aku curah je dlm bekas tuh...

6. Dah siap bolehlah di simpan di dalam peti sejuk sekurang2nya sejam. Enak dmakan ketika sejuk!




dpt 2 bekas...ntah pa pe corak ntah..klu ikut resepi btul, sepatutnyer puding ni berlapis..dpt kt aku gini la jdiknyer...hehhehe...

ble potong jdik cam gini ye kwn2...sbnrnye puding aku wt smlm tuh lembik sket pasal org lain gune cawan biase nk sukat air...tp aku gune mug...hhehehhe..giler derhaka kan...
tapi sedap jgk nih....ade saper nk sket ker...meh la dtg umah....huhuhu....:)

Tuesday, August 11, 2009

kengkononnyer...:)

salam...


ari ni rse cm boring jerk..mcm tak de mood pun ye jgk..

nk kate fight ngan en asyura, takkkk...

adehhh...tak paham...


smlm patutnye aku nk try satu resepi nih..hhehehe..*gelak jap*..


dh siap print out sbb nk beli bhn2 nk buat..konon2 nye lah...


pastu tetibe en asyura msg kate mlm ni ikut dia blik serendah jap...
serendah tu umah mama dia aka my future MIL...
hehehhe..insyaallah...
.
.


ingatkan ade ape hal la kan..rupe2nye mama dia suruh beli and tolong antarkan makanan si Bobo tuh...

adehhhh...layan jelah...

Bobo tu name kucing siam mama dia ye kawan2....:)
sikit lagi nk same cam name adik laki aku yg darjah 5 tuh...boboy...
tak patut sungguh...kengkadang aku pun tersasul pggl bobo tuh boboy....ya ampun...
sorry boboy....ngeeeee....

.
.

insyaalah blik keje nnt aku nk try buat resepi yg aku dh cedok dr salah sorg blogger dlm bloglist aku tuh...

mntak2 jadilah cm dlm gmbor kt bwh nih...puhhhhh....
wakakakkaka....klakor je bunyiknyer....





***gmbor hiasan from en gugel....***

Monday, August 10, 2009

berehat sebentar dgn.....:)

salam...
ade ke sape2 perasan semenjak 2 menjak ni ade iklan kit kat kt tv tuh..sbnrnye iklan ni ade dua tiga versi...tp yg aku tak bleh tahan yg ade org tgh karaoke pastu ade plak yg tukang pegang lirik tuh...hheheheh...
.
.

wea o wa o wa eh..
wea o wa o wa eh
yeah..yeah..yeah...
.
.
pd aku iklan ni berjaye menggelikan hati aku biler tgk muke cine yg pegang lirik tu...org lain tak tau la plak..tiap kali kuar iklan nih mesti aku gelak pnyer...syabas inspektor syahab....kikikkiki...

.
.
sbnrnyer aku bkn nk tolong kit kat ni wt iklan tp nk bgtau aku tgh mkn cekelat kit kat skrg nih...huhuhuuh...ade sape2 nk sket ker...aku beli yg besar nih..6 pack...satu utk aku..satu utk kak ct...ade lg 4 ketul...sape nk...angkt tgnnnn....hehhehe..ade ke yg nk????



Friday, August 7, 2009

boring la aku nnt...:(

**sile rse cam geli2...**


sabtu and ahad


aku tanpa en Asyura.....


huhuhu...


cedey....:(

......................................abg....syg nk ikut......:(


Thursday, August 6, 2009

aku yg bosan...

aku yg bosan...

bosan yg aku...

yg bosan aku...

aku bosan yg...

sikit lg nk gler...

ni gmbor mse nk pegi keje pg td..smpat lg snap...yg tgh wt gaya cam nk gunting sket pipi bam bam tu lah sue....hehehhe...

tetibe nk citer skit pasal sue ni....hai sue....

aku kenal ngan sue ni dr aku form 1 smpai la skrg ni..

satu kelas ngan dia smpai form 5..siap dok sebelah aku lg tu time skolah...

pastu ble abis SPM tahun 1999 kitorang smbung blajar kt tmpat lain2 la...

dia masuk uitm, aku plak smbung study kt kolej yayasan pelajaran MARA,

tmn shamelin, cheras...

nk dijdkan cerite time keje ni dia menyewa satu umah ngan aku smpai la skrg ni..

satu bilik ngan aku..

skrg ni aku pun keje kt tmpt yg same ngan dia...

so...pegi and balik keje harus lah same2 kn...

errmmmm..ape lg ek...

.

.

tetibe rse nk gelak....hahahahhah....maner taknyer...kt umah jmpe dia..

kt ofis pun kadang2 jumpe dia..yelah..dia department lain...

ble blik kg nnt pun jmpe dia jgk....maklum ler...satu kg...

adoyaiiiii...hehhehe...

cm ni lah rupe ble seme bos takde dlm ofis...

aku akan jd gler sket...

bos2 aku sibuk skrg..pasal esok smpai ahad ade convocation kt wisma MCA...

ble bos dh tak de...aku pun boring pasal tak tau nk wt per...

aku tggu kak ct bg keje...tp takde pun..hehehhe...

sudahnye td aku ajak kak ct pegi canteen beli eskrem...

hehhehe...

jom mkn eskremmm...



yummmiii....
.
.
geli tekak aku...nk air masakkkkkkk.....
.
.
sekian..wassalam....:)

Wednesday, August 5, 2009

kek batik hakue...:)

salam...

ari sabtu ari tu aku wt kek batik..gatal kan..padahal klu nk mkn bleh je beli singgit

kt pasar mlm tuh...

tp klu dh dtg angin rajin konon2 tuh, mmg tak bleh wt pe dah...

sorang2 pun jadik...

smbil2 layan cite industan ari sbtu tuh, aku pun start la buat...

ni bahan2 yg aku gune...lain org, lain bahan2 dia kot...

tp bg aku biskut cap yg ni mcm tak baper elok lah..sbb mse patah2 kn tu, biskut tu mmg senang gler nk patah...

.

.

mata pandang tv..tgn wat keje...

huhuhu...sbb tv bleh nmpk terus dr dapur...

tp biskut tu lame sgt atas kuali..terlampau lembut la pulak...

tulah padahnyer wat keje smbil tgk tv...hehehhe...

tp klu stakat nk mkn sorang tu dah bleh dah...wakakkaka...

ni ler kek batik tuh...walaupun ghopernyer tak baper cun tp rse boleh la tahan...hehehe..puji diri sendiri...sbb diri sndiri yg mkn...

okey...sekian..wassalam...:)

Tuesday, August 4, 2009

cerite ari jumaat....

ni sebenarnye citer ari jumaat mggu lps...bru nk publish ari ni...

hehhee...sajer nk tulis jgk...bkn aper..blog ni kn dh mcm e-diary...

mcm2 nk story...hehhehe...lgpun ni kan blog kiter...suke ati kiter la nk tulis ape pun...

btul tak blogger2 sekalian alam....huhuhu...

oklah..bek to de stori...

aku pegi carre4 wangsa maju ngan sue hari jumaat lps blik keje ari tuh...

pegi wat pelaburan kecil kecilan....kan sue kan...

jom kiter ramai2 kaye kan carre4.....

siap ade list lg tuh...tapi kan....nape brg tu lg bnyk dr list yg aku buat erk...
kene siasat nih...
bnyk brg makanan kering and instant jerk...sbb kitorg mmg tak masak kt umah...klu masak pun yg simple mimple jer...
"sue...saper nk bawak naik brg2 ni...bnyk2 mcm nih...ape ko pikir umah kiter bwh sekali ke...
umah kiter tgkt 3 tau....huhuhu..."
gmbor ni sue yg snap...curik2 snap....errrr..yeker....hehhehe...aku tgh sibuk sms ngan en As...
ni antara hasil yg berjaye ditangkap di carre4...2 kali aku turun naik tangga nk angkut seme brg nih...semput gler...punyer ler berat...maklum ler...sabun yg 3kg, softener 2 kg, syampoo, shower and mcm2 lglah....bagai nk tercabut tgn aku nih...
aku beli bende alah ni semate2 nk beg tuh...boleh???
.
oklah...sekian..wassalam....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute