Pages - Menu

Blogroll

Friday, February 10, 2012

Sebulan sudah..:)

sebelum tu aku nak mintak ampun la pada sesapa yang rase aku ni dah takde modal nak update blog..
sikit sikit pasal anak..
macam lah aku sorang je yang ada anak..
reality nya memang aku takde modal nak update blog pun..haha..

aku risau jugak kan..
manelah tau kot kot ade yang terlintas dalam hati dok mengata aku..
hari hari update pasal anak je..
macam dah takde cerita lain..
huhu..sedihnya kalau ada yang pikir macam tu..

dah lah..
malas nak bebel panjang..
hari ni Asyraf dah sebulan..
sekejap je rasa dah besar dah anak bujang aku tu..
ceh..dan dan panggil anak bujang..haha..

tadi time dia tido, aku wat dengki sama itu budak rambut jarang..
saja je aku usik usik suruh bangun..
padahal kalau dia bangun aku jugak yang kene entertain dia..huhu..
sedapnya tido...
jom kacau dia tido..haha..

















separa sedar ni..
mata pun belum bukak habis lagi..
mata dah lah tak berapa besar..


oloh teruknya..
hilang sudah ke macho an anak bujang ku..
huwaaaaa...
berkerut seribu muka..
adehhh..
ok2..
meh nak dodoi lagu pok amai amai..:)

sekian..
mekasih sudi baca entry ni..

Wednesday, February 8, 2012

Pok Amai Amai...:)

Tajuk takde kene mengena dengan keseluruhan entry..:)

Tepuk amai amai..
belalang kupu kupu..
tepuk Asyraf pandai..
malam karang mummy upah susu..

Susu lemak manis..
santan kelapa muda..
Asyraf jangan nangis..
mummy nak update blog..
hukhukhuk..

dulu tak pernah mencuri..
tapi sekarang kena pandai curi..
errr..curi masa lah maksud aku..
bila dia tido je cepat cepat pergi settle kan kerja..
lipat kain ke..
pum susu ke..
makan ke..
melepaskan hajat ke..
update blog ke..
ehhhh...:)

aku akhiri entry curi curi ni dengan gambar hero hero pujaan hati..
haha..layan jelah ekk..
hero no 1 dan selamanya no 1..
hero kecik..

2 hero bergabung meletup..adoiii..

sekian,
coretan merapu drpd mummy yang kini bermata panda..:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute