Pages - Menu

Blogroll

Thursday, September 13, 2018

Home » , » GBSB Family Day Last Part - Sukaneka

GBSB Family Day Last Part - Sukaneka

Salam dan hai.

Hari ni hari last family day kitorang.
Pagi subuh² dah kejutkan anak3 bangun mandi.
Memang dah jangka masing2 kemain liat nak bangun sebab malam tadi dah kepenatan berlari satu tennis court tu. Lepas tu, sambung main tak ingat dunia dalam bilik.
Tapi, bangun tetap kena bangun awal yer anak3.
Banyak lagi agenda pagi ni.

Muka fresh lagi masa ni.
Dah, jom kita pergi sarapan dulu.
Untuk pengetahuan, sarapan kami di cafe Verandah, Cyberview Resort and Spa ni tersangatlah sedap.
Pilihan super banyak. Cakap je nak makan apa, semua ada.
Datang awal tau. 

Sebahagian aneka menu di cafe Verandah. 
Alhamdulillah kenyang semuanya. 


Ish rasa macam nak letak semua gambar tapi cukup la gambar sebelum sukaneka bermula. 
yeayyy jom 





haaa nampakkk? 
memang muntah hijau kalau letak semua kang
banyak sangat game dapat buat pagi tu.
Gama mak2, game bapak2, game anak2. 
walaupun panas sikit dan kepenatan, tapi semua enjoy.
lagi2 bila dapat hadiah super banyakkk
Alhamdulillah.

Thank you untuk anak anak mami jugak bagi kerjasama yang elok. 
takde rengek rengek walaupun sebenarnya badan letih penat dari semalam nya mandi kolam, malam nya ada birthday celebration, pastu pagi2 buta dah kena kejut mandi ready untuk sukaneka pulak.
Alhamdulillah. Next year kalau ada rezeki, kita join lagi yer.
InsyaAllah.

Last but not least, inilah dia 33 keluarga GBSB yang berkesempatan join tahun ni.
penyertaan paling ramai ni. harap tahun depan lagi ramai lah hendaknya
Tahline kami, biar blog sendu tapi ukhwah padu
InsyaAllah.

Jumpa lagi. Till then. Bye

3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute