Pages - Menu

Blogroll

Saturday, September 15, 2018

Home » » Idea untuk goodies : Popcorn Bucket

Idea untuk goodies : Popcorn Bucket

Salam dan hai.

Perasan kan sekarang macam trend bagi popcorn bucket sebagai goodies. Tak kisah la untuk majlis nikah, kenduri kahwin, aqiqah, birthday pun sesuai sangat. 









































Andai kata korang memang sedang mencari goodies, apa kata cuba popcorn bucket dari crunchysweetpopcorn ni
































Popcorn bucket serendah RM1.20 untuk bucket saiz kecik dan sehingga RM2.50 untuk bucket saiz sederhana (bergantung pada kuantiti) harga yg ditawarkan termasuk TQ sticker tau. Harga tu semua boleh bincang. Kalau tempahan banyak, cuba lah mintak diskaun. Mana tau rezeki dapat harga murah. 

Jenis popcorn mushroom bulat2 berperisa caramel. Sedap sangat tak terlampau manis. Anak2 mesti suka.

Lokasi crunchysweetpopcorn adalah di Lorong Haji Said, Batu 7, Jalan Kebun. Beroperasi di rumah (homebase). 
































Mereka juga ada menyediakan perkhidmatan popcorn booth corner (masak live di event) dan popcorn bundle (borong secara kilo) .
.
Kalau berminat boleh hubungi di talian 
.
www.wasap.my/60182020086 
www.wasap.my/60163685367



No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute