Pages - Menu

Blogroll

Thursday, September 14, 2017

Home » beg hospital #mamianaktiga

beg hospital #mamianaktiga

Assalamualaikum dan haiii

Ceyyy tengok tajuk tu terasa macam ehh berlagaknya kauu..baru anak tiga..
orang lain bersusun dah rilekk je pun..
ko baru tiga dah kecoh..
hoho..maaf laa yer..

mami ni nama je anak dah tiga..
tapi nak siapkan beg hospital ni kemain lah google sana sini tau..
bercinta tau tak nak siapkan..
memang la yang nombor 3 ni takde checklist2 bagai..
main ingat² je pun haa..nasib takde ter miss barang..
terlebih barang lagi adalah..
biasa tu biasaaaa..

orang lain awal² dah siap beg hospital
mami masuk minggu 39 baru terhegeh hegeh nak kemas beg..
nasib tak terberanak awal..
siap overdue 4 hari..
nanti mami ada masa, mami tulis naa pengalaman bersalin Aakif..
memang penuh drama..hahah

apa je ada dalam beg² tu? alahh korang google jelah ekk..banyak dah orang share..
mami pun google je..lepas tu, amik je yang mana rasa sesuai ikut keperluan sendiri..
sebab masing² punya keperluan tak sama..so boleh adjust ikut cita rasa masing² ok..
jangan gelabah..buat slow² ja macam mami..
orang kampung mami kata, rilekk brader, brader rilekk 


1 comment:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute