Pages - Menu

Blogroll

Wednesday, September 13, 2017

Home » Aakif meniarap: 3 bulan 4 hari

Aakif meniarap: 3 bulan 4 hari

Assalamualaikum dan haii..

Saje mami update pasal Aakif meniarap ni sebab asyraf dengan Dahlia meniarap pun mami buat entry..hahah
kang dah besar jangan cakap mami tak cerita yer..
gigih kan mami?

semalam la ni..mami dengan dahlia tengah makan popia cheese..
makan sambil mengadap Dahlia dan membelakangkan Aakif..
sekali terkejut Dahlia menjerit
"mamiiii, aakif pusingg"

terkejut lah mami ko ni nak oiii
tengok² memang dah meniarap dengan kepala tersengguk sengguk..
zasss mami bangun angkat sebab kepala dah dekatttt sangat dengan besi buai..
nasib tak kena lagi..huhu

ni gambar lepas mami baringkan dia semula lepas meniarap tu..
mami konon standby nak record la kot² dia nak meniarap lagi kan..
ermmm..nan hadooooo

pa pe pun, Aakif pecah record Asyraf dengan kakak hanis la..
Asyraf - 4 bulan 5 hari
Dahlia - 4 bulan 6 hari

gigih mami ingat semua kan? takkkk nasib baik dah tulis semua dalam blog..
hekhek

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute