Pages - Menu

Blogroll

Friday, November 19, 2010

Home » » pregnant...?

pregnant...?

salam..
lama tak berupdate..
ntahlah..sejak 2 menjak ni rase macam malas pulak nk menulis..
harus ke aku tutup blog ni..?
what say U..

rutin harian aku sebagai isteri macam biase je..
balik rumah, pikir nk masak ape..
dah siap masak, kemas dapur n sinki pulak..
kenapa takde gambar masakan?
alahai..takkan la aku masak sayur campur, sambal sardin dgn ikan kering pun nk tunjuk kot..
hehe...lain lah kalau aku dah berjaya masak gulai lemak labu..heheh..
boleh la aku meriak kt sini..cehhhh...
nawaitu dah tak betul...ampun..:)

pastu kalau terlebih rajin, basuh la kain 2 3 helai...
kalau tak rajin, mari bergolek depan tv bersama en asben..
sambil tgk berita, kitorg suami isteri buat ulasan berita..
hehe..
tabiat masa kini, bergolek dpn tv tp malas mandi..
apakah?

owhh..pada yang bertanya aku dah berisi ke belum tu, jawapan nye BELUM..
belum ada rezeki lagi..
tp sekarang ni tengah gian makan asam lah pulak..
mcm mane tuh..sbb tekak ni loya semacam je..
muntah2 tu takde lagi setakat ni..
muntah mase gosok gigi tu mmg biaselah..
hehhe..

ehh..dh panjang pulak n3 ni..
tak jadik lah aku nk tutup blog ni..
sayang pulak rasenya..
hehe...

oklah..bye..nk pegi carik makan ni..
jom lunch sesame..:)

17 comments:

  1. along : x semestinya...org pmpn je yg muntah2.....mengidam2.....mane tau...en.asben ke yh mun2...n ngidam2....haaa.....ntah2 br permulaan la kot...hihihi....kalo ade....alhamdulillah..rezeki...kalo blm ade....cube lg...hihihi..over la plak kan erra ni...hahaha....anyway..erra doa2kan tau...usaha tangga kejayaan....aminnn...tangga dah ade...hihihi...

    ReplyDelete
  2. Loya? Makan asam? Aih...cm dh ada je :)

    Tahniah kalo dh ada..REZEKI termahal yang tak ternilai dari Tuhan tu tau..Akk ni dh nak 3 taun menunggu pun blom ada rezeki lagi... :(

    ReplyDelete
  3. InsyAllah :)

    syok kan golek2 dgn hubby :)

    ReplyDelete
  4. belum ke?? kite pon belom juga..
    masih menunggu rezeki.. =)
    berusaha... hihihi

    ReplyDelete
  5. Aduhai blm lagi ye? ... cepat dapat baby lagi best.. rasa macam complete je hidup kita

    ReplyDelete
  6. usaha lagi..eh eh..dah bunyik cam doktor lak ckp..hihi..kite doakan semoga cpt je ade rezeki taw:)

    ReplyDelete
  7. jaga kesihatan tu. kalo lekat, leh geng ngan makbed. ahahahaha~

    ReplyDelete
  8. ooowh...rezki la kot lom ade isi tu....xpe2 usia still muda..ley cube lagi....hehehe..tp bile da start rase nak mkn asam je tu cam laen macam je bunyinye..hikhikhik...dah nak lekat la kot....

    ReplyDelete
  9. takpe..esok lusa ada la rezeki tu..now masa bersama hubby puas2 nanti dah ade baby masa bersama suami macam dah kurang dah

    ReplyDelete
  10. DEAR...

    KALO PREGNANT..ALHAMDUlilLah

    ReplyDelete
  11. kak linda..kalo positif.. alhamdulillah..kalo negatif..cuba lagi..xpa baru lagi..enjoy ur honeymoon occay..heheheh..
    lain org lain simptomnya..mcm imah..lepas imah morning sickness..terus beralih kpd en hubby

    ReplyDelete
  12. dear...no worries..pasti akan dtg hari tu...doa+berusaha+tawakal :)

    ReplyDelete
  13. salam singgah. hai tuan rumah. miza datang sini. selamat berkenalan :)

    insyaAllah satu hari nanti ada rezeki sis :)

    ReplyDelete
  14. sabar je dik.. Baru sangat lagi.. Enjoy masa berdua.. nnt dah ada anak lain.. Spend yr time together..Mesti seronok. Akak diberi peluang oleh ALLAH berdua selama 8 bulan.. Seronok abis.. Keluar pagi balik malam je masa tu...

    ReplyDelete
  15. sabar ya akak.. tak ade rezeki lagi tu...

    ReplyDelete
  16. ala..cian.. dia.. tak pe la sabar2 dulu belum ada rezeki lagi kan??kan?? tak pe ambil masa dulu baru lagi kan???
    apa pun lama tak singgah sini jom like kan pic anak angah http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162777257095293&set=a.162061687166850.30472.109422825764070

    ReplyDelete
  17. Insya Allah. Rezeki dari Nya. Ada nanti ada lah tuu. :D Take care.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute