Pages - Menu

Blogroll

Tuesday, April 17, 2012

Home » » check up 3 bulan...

check up 3 bulan...

tadi pegi check up dak Asyraf ni..
checkup 3 bulan..
kena cucuk sedas..
nasib baik masa nurse cucuk tu, dia tengah tido..
nangis kejap je masa jarum masuk tu, pastu terus-sambung-tido-macam-takde-pa pe-berlaku..
bertuah punya anak..
muka nak start enjin..
tapi mummy boleh lagi snap sana..snap sini..haha..
Romper Carters yg Asyraf pakai tu untuk size 18 month..harap maklum..
boleh jugak jadik guide line bagi sape² yang nak beli romper Carters utk baby anda..:)


berat 3 bulan = 6.4 kg
tinggi = 62 cm
2 hero pujaan hati..
Asyraf tak cover langsung pipi tu..adoyaiii..
sekian update petang hari..:)

3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute